MINISTAR ANTIĆ PODELIO JAJA MALIŠANIMA U KBC DRAGIŠA MIŠOVIĆ: Jedino kao humanije društvo možemo da se razvijamo i napredujemo
Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Vaskršnja čestitka

MINISTAR ANTIĆ PODELIO JAJA MALIŠANIMA U KBC DRAGIŠA MIŠOVIĆ: Jedino kao humanije društvo možemo da se razvijamo i napredujemo

Beograd -

Ministar energetike Aleksandar Antić obišao je danas Specijalnu bolnicu za dečije plućne bolesti i TBC u KBC "Dragiša Mišović" i poručio da društvo u kome živimo treba da bude humanije i solidarnije.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

On je zahvalio zdrastvenim radnicima i svim službama koje rade na Uskrs, dok je većina građana kod kuće sa svojim porodicama.

"Danas smo kao i prethodnih godina obišli roditelje i decu u bolnici i poželeli smo srećan Uskrs, da se brzo oporave i da sledeći praznik provedu van bolnice, u krugu porodice", rekao je Antić.

(KURIR TV) PATRIJARH IRINEJ SLUŽIO VASKRŠNJU LITURGIJU U HRAMU SVETOG SAVE: Čuvate svetinju braka jer je ona temelj zdrave i nerazorive porodice

On je naveo da Uskrs simbolizuje nadu i pobedu života, te da na današnji dan ljudi treba da misle jedni o drugima i da u međusobne odnose ulaze sa više ljubavi i pažnje.

"Iskoristimo ovaj dan da se svi zajedno setimo da naše društvo treba da bude humanije, solidarnije, da treba više pažnje da dajemo jedni drugima, jer samo tako društvo može da napreduje i da se razvija", istakao je Antić.

foto: Tanjug/Zoran Žestić

Direktor KBC "Dragiša Mišović" Radisav Šćepanović rekao je da najveći praznik u hrišćanstvu simbolizuje pobedu života kojoj zaposleni u bolnici svedoče svakodnevno.

"Za dalje pobede nam je potrebna podrška, drugo ništa ne tražimo. Srećni smo kada imao podršku vlade danas i svaki drugi dan, jer oni utiču da se zdrastvena zaštita poveća na viši nivo, na zadovoljstvo naših pacijenata", rekao je Šćepanović.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Zoran Žestić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track