NEZAPAMĆEN OKRŠAJ U BORČI: Potukla se četvorica muškaraca oko parkinga! A ONDA JE JEDNA TRUDNICA NAPALA MAJKU JEDNOG OD NJIH I GREBALA  JE PO LICU
Ilustracija, Foto: Youtube/Printscreen

INCIDENT

NEZAPAMĆEN OKRŠAJ U BORČI: Potukla se četvorica muškaraca oko parkinga! A ONDA JE JEDNA TRUDNICA NAPALA MAJKU JEDNOG OD NJIH I GREBALA JE PO LICU

Beograd -

Četiri muškarca potukla su se danas u Borči, a razlog za obračun bilo je parking mesto! U tuči je povrede glave zadobio jedan muškarac.

Ovaj incident dogodio se tokom prepodneva u Borči, kada su se dva mladića posvađala oko parkinga ispred zgrade. Naime do nesporazuma je došlo između mladića koji dugo živi u toj zgadi i muškarca koji se nedavno uselio.

Njih dvojica su se žestoko posvađali i fizički sukobili, ali su se srećom ubrzo razišli i svako je otišao svojim putem.

Međutim, nedugo potom, muškarac, koji od nedavno živi u ovoj zgadi, pojavio se na vratima stana mladića sa kojim se posvađao.

On je na njegova vrata došao sa još jednim muškarcem i trudnom devojkom.

Njih dvojica su nasrnuli na mladića, ali i njegovog oca, dok je trudna devojka, koja je došla sa njima, u žustroj svađi grebala i majku napadnutog mladića.

U tuči povrede glave zadobio je otac mladića koji je napadnut.

Iz Hitne pomoći su potvrdili da su intervenisali zbog povreda u tuči, dok su

jutros u MUP-u rekli da ovaj slučaj nije prijavljen, nezvanično saznajemo da je policija izašla na teren, kao i da je u policijsku stanicu privela dva muškarca koja su se pojavila na vratima stana mladića i povredila njegovog oca.

Kurir.rs/Blic/M. Milojković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track