SINIŠA MALI UOČI FORMIRANJA NOVE GRADSKE VLASTI: Uvek ću biti na raspolaganju Vučiću
Foto: Dado Đilas

Konstitutivna sednica Skupštine Beograda zakazana za 9. maj

SINIŠA MALI UOČI FORMIRANJA NOVE GRADSKE VLASTI: Uvek ću biti na raspolaganju Vučiću

Beograd -

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali ocenio je da je najveći uspeh gradske vlasti odgovoran odnos prema finansijama, jer je uspela da prepolovi javni dug i "napokon ima novca u kasi", a da ga "najviše jede" što u protekle četiri godine nisu stigli fizički i finansijski da počnu radove na metrou.

foto: Beoinfo

"Prvo smo morali da rešimo najveće probleme iz prošlosti, pa da napunimo gradsku kasu, a tek onda da nađemo najbolje stručnjake za izgradnju metroa. Jednostavno nismo stigli sve da uradimo", objasnio je Mali.

OTKRIVAMO! SPREMA SE REKONSTRUKCIJA: Mali i Vesić postaju ministri, Jelena Trivan ulazi u Vladu? OVO SU MOGUĆE IZMENE!

On je istakao da je najveća prednost gradske vlasti danas to što više nema velikih problema iz prošlosti "i sada čistih računa može da krene u izgradnju metroa". Na pitanje oko "licitacije" sa imenom njegovog naslednika, gde se kao kandidati pominju predsednica opštine Savski venac Irena Vujović i gradski menadžer Goran Vesić, Mali je odgovorio da su mu oboje bliski saradnici, a da će se uskoro saznati koga će odbornici izglasati na tu funkciju.

foto: Zorana Jevtić

"Što se mene tiče, važno mi je da budem deo tima Aleksandra Vučića, zato što je to tim koji pobeđuje za narod, tim koji ostvaruje konkretne rezultate. Da li ću ja posao nastaviti u Starom dvoru ili na nekom drugom mestu, nije od presudnog značaja. Uvek ću biti na raspolaganju", poručio je on.

(Kurir.rs/Fonet/Večernje novosti/Foto: Dado Đilas)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track