SNS DONOSI ODLUKU: Izbor gradonačelnika Beograda do 9. juna
Foto: Printscreen

u zakonskom roku

SNS DONOSI ODLUKU: Izbor gradonačelnika Beograda do 9. juna

Beograd -

BEOGRAD - Novi gradonačelnik Beograda biće sasvim sigurno izabran u zakonskom roku do 9. juna, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić i naveo da će prvi čovek grada biti neko sa liste od 64 odbornika SNS.

"Naša stranka će odrediti ko će voditi grad u naredne četiri godine. Ono što je sigurno, ko god bude bio gradonačelnik nastaviće sa projektima koje sada radimo", rekao je Vesić.

On je naveo da se ti projekti odnose na metro, obilaznicu oko Beograda, dva nova mosta, most preko Ade Huje i most preko Save, zatim dva tunela, topčiderski tunel i tunel koji povezuje Savu i Dinav, kao i čitav niz projekata koji su započeti.

To je, kaže, politika koja se sprovodila prethodne četiri godine, koja je dobila poverenje građana i koja će se sprovoditi u naredne četiri godine.

"Neće biti problem u politici ko god bude vodio Beograd, a do 9. juna ćemo znato ko će to biti i tada će Beograd u punom kapacitetu raditi sve stvari pa i ovaj posao dobijanja novog završnog turnira", rekao je Vesić.

Novi saziv Skupštine grada održao je konstitutivnu sednicu 9. maja kada je izabran predsednik Skupštine grada, njegov zamenik, sekretar i zamenika sekretara, i kada su potvrđeni mandati novih odbornika.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track