Najnovije vesti

DEO RAKOVICE DANAS BEZ VODE: Čisti se vodovod, radovi do subote
Foto: Profimedia

radovi

DEO RAKOVICE DANAS BEZ VODE: Čisti se vodovod, radovi do subote

Beograd

Beogradski vodovod i kanalizacija izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Rakovica od danas do subote 26. maja, te će stanovnici te opštine osetiti povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22.00 do 06.00 sati.

Prekidi vode i smanjen pritisak osetiće već večeras stanovnici Stare Rakovice, Bulevara Patrijarha Pavla i stanovnici Topčiderske ulice (od crpne stanice Topčider) i ulice Patrijarha Dimitrija.

Prekid vode i smanjen pritisak biće u noći između 22. i 23. maja u naselju Resnik, 23/24. maja u naseljima Miljakovac 1 i 2, na Kanarevom brdu i u Košutnjaku, 24/25. maja u Ulici kneza Višeslava i naseljima Vidikovac, Labudovo brdo i Petlovo brdo, 25/26. maja u naselju Rakovica i delu rejona oivičenim ulicama Kneza Višeslava, Slavka Rodića, Patrijarha Dimitrija i Crnojevića.

Kako je saopšteno, u toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode.

Iz Javno komunalnog preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija" apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto ilustracija: Profimedia)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...