ZAVRŠEN TURNIR U FUDBALU ZVEZDE ZA ZVEZDARU: Poznati skupili dva miliona za lečenje Maše i Filipa
Foto: Milan Virijević

Pobeda

ZAVRŠEN TURNIR U FUDBALU ZVEZDE ZA ZVEZDARU: Poznati skupili dva miliona za lečenje Maše i Filipa

Beograd -

Fudbalska groznica uveliko trese čitav svet, pa je tako bilo i proteklih dana na Zvezdari.

Udruženje Zvezde za Zvezdaru je uz podršku lokalnih vlasti uspelo da još jednom akcijom animiraju i nagrade najbolje fudbalere.

Od 18. juna do 4. jula održan je turnir u malom fudbalu „Zvezde za Zvezdaru", na kojem su se 24 prijavljene ekipe takmičile za vredne nagrade. Veliko finale održalo se na terenima osnovne škole „Ćirilo i Metodije" trijumfom VD Konkord, čiji je prihod namenjen za lečenje dvoje teško obolele dece sa naše opštine. U humanitarnoj akciji Udruženja "Zvezde za Zvezdaru" sakupljeno je skoro dva miliona dinara za lečenje Maše i Filipa.

foto: Milan Virijević

Mnogo važnije od rezultata i nagrada, međutim, je to što je humanitarna akcija, koju je pokrenulo Udruženje građana Zvezdare "Zvezde za Zvezdaru" još jednom pokazalo veliku humanost naših sugrađana i volju da pomognu. Izdašnu podršku celoj humanitarnoj akciji pružila je opština Zvezdara. Ne sme se zaboraviti ni izdašna pomoć uspešnih firmi i pojedinaca, koji su znatno uticali da se sakupe znatna sredstva za lečenje Filipa i Maše.

foto: Milan Virijević

U završnoj večeri priređen je lepo osmišljen kulturno-umetnički program za Mašu i Filipa. Njihovi drugovi iz škole i vrtića održali su mini resital, dok su deca iz Filipovog vrtića prikazali mali kolažni program. Dečji Baletski studio Leonesa pred prepunim tribinama školskog dvorišta prikazao je atraktivne vežbe najmanjih članova plesnog studija. U pauzi dve utakmice polaznici akademije fudbala Dribling odigrali su revijalni meč.

foto: Damir Dervišagić

Da je biti human važno pokazale su i mnoge poznate ličnosti poput glumaca Milana Kalinića, Miloša Petrovića, Ivana Mihailovića i Miodraga Radonjića, pevača Milana Mitrovića, kao i mnogih drugih koji su na otvaranju turnira pozvali sve da se priključe akciji.

(Kurir.rs/Lj. R./Foto: Milan Virijević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track