Najnovije vesti

POSKUPEO PARKING U BEOGRADU: Nove cene od 12. jula, evo koliko je sada SAT U GARAŽI! Zone nisu poskupele
Foto: Nebojša Mandić

dA VAS NE IZNENADE VIŠE CENE

POSKUPEO PARKING U BEOGRADU: Nove cene od 12. jula, evo koliko je sada SAT U GARAŽI! Zone nisu poskupele

Beograd

BEOGRAD - Od 12. jula poskupelo je parkiranje u garažama i na parkiralištima širom Beograda.

 

Stoga, Beograđani, kada narednih dana budete ušli u neku od prestoničkih garaža nemojte da vas iznenade - više cene. Parkiranje u prestonici je poskupelo, pišu Novosti.

 

OVDE MOŽETE POGLEDATI KOMPLETAN CENOVNIK PO GARAŽAMA

 

Naime, kako stoji na zvaničnom sajtu "Parking servisa", od 12. jula poskupelo je parkiranje u garažama i na parkiralištima širom prestonice, pa ćete za svaki započeti sat morati da izdvajate od 10 do čak 30 dinara više nego do sada!

foto: JKP Parking Servis

Tako ćete u garažama "Masarikova", "Pionirski park" i "Zeleni venac" umesto 90 dinara, morati da plaćate 100 dinara za svaki sat, dok je najveće poskupljenje za "Obilićev venac", "Donji grad" i "Kapetaniju" gde je cena čak 120 dinara po času.

 

- Cena parkiranja u gradu Beogradu nije se menjala osam godina. Nivo usluge je podignut za to vreme, ali je i cena održavanja poskupela - kažu iz JKP "Parking servisa".

- Uveli smo video nadzor, najsavremenije rampe, elektronske punjače... Da bismo mogli da održavamo to što smo napravili, morali smo da povećamo cenu usluge.

foto: Fonet

Sto dinara ubuduće će koštati sat vremena parkiranja na "Kalemegdanu", "Slaviji 1 i 2", "Viškoj", "Kameničkoj", 80 kod "Vuka", 70 kod "Sava centra"...

 

Cena je ostala ista samo na Adi Ciganliji gde će celodnevni parking i dalje koštati 150 dinara.

 

Ako je za utehu Beograđanima, za sada još nije poskupelo parkiranje u zoniranim delovima grada. Sat vremena u crvenoj zoni je 56 dinara (plaćanje putem SMS poruke), u žutoj 48, u zelenoj 41, a na opštim parkiralištima 31 dinar.

 

(Kurir.rs/Večernje novosti/Foto: Nebojša Mandić)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...