KURIR NA MESTU STRAVIČNE EKSPLOZIJE NA AUTOKOMANDI:  Raznet džip koji vozi voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević! Od siline udara POPUCALA STAKLA na okolnim zgradama (KURIR TV)
Foto: Kurir, Printscreen

Snažna eksplozija začula se oko 8.30 časova

KURIR NA MESTU STRAVIČNE EKSPLOZIJE NA AUTOKOMANDI: Raznet džip koji vozi voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević! Od siline udara POPUCALA STAKLA na okolnim zgradama (KURIR TV)

Beograd -

Na području Autokomande jutros nešto pre 9 časova začula se snažna eksplozija, a prema nezvaničnim saznanjima, reč je o eksploziji automobila u Ljutice Bogdana kod broja 2, u neposrednoj blizini stadiona Crvene zvezde.

Kako nezvanično saznajemo, automobil "Tojota land kruzer" vozi voditeljka Zadruge Dušica Jakovljević, ali se automobil ne vodi na njeno ime. Njoj je navodno pozlilo od šoka kada je videla uništen automobil i prevezena je kolima Hitne pomoći u KBC "Dragiša Mišović".

foto: Kurir.rs

Automobil je eksplodirao ispred zgrade broja 2, a od siline eksplozije na toj i susednim zgradama popucala su stakla.

1 / 14 Foto: Kurir

Kako saznajemo na licu mesta, policajci sa psima pretražuju teren kako bi proverili da li u blizini ima još neke eksplozivne naprave.

1 / 9 Foto: Kurir

Portparol Hitne pomoći Mirko Lutovac rekao je za Kurir da ekipe Hitne pomoći nisu dobile poziv za interveniciju, te da prema njihovim saznanjima nema povređenih.

Džip, koji je eksplodirao, potpuno je uništen.

1 / 4 Foto: Kurir

Kako su rekli očevici, automobil je eksplodirao na parkingu oko 8.30 sati, a povređenih nije bilo. Na licu mesta su vatrogasci i policija.

foto: Kurir

"Bilo je strašno, šteta je ogromna, sva stakla na prozorima su pucala", rekla je stanarka zgrade u Ulici Ljutice Bogdana.

foto: Kurir.rs

U policiji nisu mogli da daju više detalja, a uviđaj je u toku.

foto: Kurir

Komšije kažu da ih je stravična eksplozija probudila i da su odmah izjurili u park.

foto: Kurir

"U šoku smo, spremali smo se za pijacu, mi ovde iznosimo povrće iz svojih sela, komšije nas znaju godinama, kupuju od nas, to je toliko jako eksplodiralo da smo samo sve ostavili i razbežali se", kažu okupljene komšije.

Komšinica Radmila kaže da se nije uplašila jer zbog blizine stadiona često se čuju petarde koje ponekad zvuče kao rafali.

Kurir.rs/ Agencije

Foto: Kurir.rs/M.Jeremić, V.Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track