OPŠTINA SAVSKI VENAC: Dan bajki u kući kralja Petra
Foto: Opština Savski Venac

OPŠTINA SAVSKI VENAC: Dan bajki u kući kralja Petra

Beograd -

Svetski dan bajki obeležen je juče u Kući kralja Petra Prvog na Senjaku uz bogat program koji je priređen za decu sa Savskog venca. Sa mališanima se družila i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović.

Ona je istakla da je povodom „Svetskog dana bajki“ Opština želela da obraduje svoje najmlađe sugrađane i da im jedan običan dan koji provode u vrtićima učini lepšim i sadržajnijim.

Briga o deci je naš prioritet i cilj nam je da im obezbedimo najbolje moguće uslove za zdravo i bezbedno odrastanje. Zbog toga ulažemo u uređenje škola, vrtića, obnavljamo dečija igrališta širom opštine i gradimo nova, a u tom pravcu ćemo nastaviti i u narednom periodu, jer je to naša vizija Savskog venca kao opštine po meri svih njenih građana, pa samim tim i onih najmlađih – rekla je Vujovićeva.

foto: Opština Savski Venac

Ona je dodala da deca sa Savskog venca imaju na raspolaganju i veliki broj besplatnih sportskih i edukativnih programa, ali i dečije manifestacije po kojima je opština postala prepoznatljiva.

Mislimo na naše najmlađe sugrađane tokom čitave godine, a sezona darivanja na Savskom vencu je stalno, ne samo kada su praznici i tradicionalna podela novogodišnjih paketića – rekla je Vujovićeva, podsetivši da prisutne mališane danas očekuju i pokloni.

Manifestacija „Dan bajki“ okupila je veliki broj najmlađih stanovnika Savskog venca koji su u Kući kralja Petra uživali u predstavi „Pipi Duga Čarapa“, zabavljali se uz animatore, a na kraju programa uručeni su im i slatki pokloni koji su obezbeđeni u saradnji sa kompanijama „Bambi“ i „Knjaz Miloš“.

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track