VUJOVIĆ: Opština Savski venac brine o potrebama najstarijih sugrađana
Foto: Opština Savski Venac

VUJOVIĆ: Opština Savski venac brine o potrebama najstarijih sugrađana

Beograd -

Grupa od sto penzionera sa Savskog venca juče ujutro je otputovala na dvodnevni izlet u Vrnjačku Banju, a ispratila ih je predsednica opštine Irena Vujović.

Ispraćajući seniore na još jednu besplatnu turističku turu u organizaciji opštine, Vujovićeva je rekla da je ovo treća godina kako Opština Savski venac organizuje besplatne izlete za svoje najstarije sugrađane.

- Više od 7.000 penzionera sa Savskog venca do sada je putovalo na jednodnevne i dvodnevne izlete i uvek me obraduje kada dobijem potvrdu da su zadovoljni i da se sa ovih putovanja vraćaju sa pozitivnim utiscima – navela je predsednica opštine.

foto: Opština Savski Venac

Ona je istakla da Opština posebno brine o potrebama najstarije populacije, te da se trudi da im u skladu sa mogućnostima uvek izađe u susret za ono što im je potrebno.

- Izleti seniorima omogućavaju da slobodno vreme iskoriste na najbolji način uz aktivan odmor i obilazak najlepših destinacija u našoj zemlji, a to je najmanje što za njih možemo da učinimo - rekla je Vujovićeva, dodajući da su penzioneri Savskog venca do sada putovali na Taru, Zlatibor, u Vrnjačku Banju, kao i na jednodnevne izlete na Avalu i Kosmaj.

Besplatni dvodnevni izleti u Vrnjačku Banju nastavljaju se u četvrtak, 28. februara, kada je sledeći polazak, a realizovaće se i tokom marta. Prevoz, smeštaj i ishrana u hotelu su obezbeđeni, a penzioneri Savskog venca mogu se prijaviti svakog radnog dana na broj telefona 011/2061-800 ili na i-mejl adresu: besplatno@savskivenac.rs

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track