NESVAKIDAŠNJA SCENA U BEOGRADSKOM ZOO VRTU: Pogledajte kako baka Milica razgovara sa nilskim konjima! (KURIR TV)
Foto: Printscreen Kurir TV

Atrakcija u Zoo vru

NESVAKIDAŠNJA SCENA U BEOGRADSKOM ZOO VRTU: Pogledajte kako baka Milica razgovara sa nilskim konjima! (KURIR TV)

Beograd -

Ostatak sveta ima Cezara Milana, čuvenog šaptača i dresera pasa, ali to nije ništa za ono što ima Beograd! Naime, u Beogradskom zoo vrtu postoji Milica Maričić koja ume da razgovara sa nilskim konjima!

Pored mnogobrojnih životinja, jedna od atrakcija Beo zoo vrta je definitivno Milica koja na teritoriji vrta prodaje sladoled. Ove neveorovatne životinje reaguju na Milicin glas, a kada ih pozove odmah prilaze ogradi i hoće da se maze!

- Dođem ujutru s njima, popričamo malo, dam im da nesto pojedu... Navikli su i oni na mene i ja na njih. Pozdravim se i sa fokom. Zivotinje su čudo. Juca i Nidža se zovu nilski konji i posebno vole da popričaju sa mnom - kaže Milica čije sposobnosti svaki dan faciniraju posetioce Vrta.

Da podsetimo, posle više od trideset godina u Beo zoo vrt nedavno su stigli i pingvini, tačnije njih 17. Vrt tako danas ima pravi ili bolje reći specijalni pingvinarijum na kojem mu mogu pozavideti većina zooloških vrtova širom planete. Ova prestlatka stvorenja odmah su postali pravi hit među posetiocima.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track