KONCERT GRUPE „KERBER“ ZA KRAJ RAKOVIČKOG LETA
Foto: Promo

KONCERT GRUPE „KERBER“ ZA KRAJ RAKOVIČKOG LETA

Beograd -

Besplatnim koncertom grupe „Kerber“ u subotu 31. avgusta završava se manifestacija „Rakovičko leto“. Koncert se tradicionalno održava na platou fabrike IMR u ul. Miška Kranjca (preko puta zgrade Opštine Rakovica).

Program počinje u 20 časova, kada će na binu izaći predgrupe, beogradski rok bendovi „Steel“ i „Lavirint sećanja“ iz Rakovice, sastavlјena od nekadašnjih polaznika Škole gitare i bubnjeva „Čupavko“.

Ovaj muzički spektakl je obezbedila Gradska opština Rakovica. Na istom mestu, godinu dana ranije, manifestacija „Rakovičko leto“, završena je muzičkim spektaklom, koji je priredila grupa „Crvena jabuka“, dok su prethodnih godina nastupali „Zana“, „Miligram“ i Riblјa čorba“.

Manifestacija „Rakovičko leto“ održana je peti put. Tokom trajanja manifestacije je Gradska opština Rakovica svakog petka i subote tokom jula i avgusta obezbedila besplatan zabavni program na četiri lokacije. Osim toga, tokom leta, Gradska opština Rakovica je u saradnji sa udruženjima građana i sportskim klubovima obezbedila više veliki broj različiih programa za sugrađane.

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track