SPORTSKI CENTAR RAKOVICA SIJA NOVIM SJAJEM
Foto: GO Rakovica

SPORTSKI CENTAR RAKOVICA SIJA NOVIM SJAJEM

Beograd -

U Sportskom centru Rakovica završeni su radovi na rekonstrukciji objekta koji je sada zasijao punim sjajem.

Na objektu Sportskog centra Rakovice rekonstruisano je pet svlačionica koje su obnovlјene po najsavremenijim standardima i koje daju dodatni komfor korisnicima. U svlačionicama su potpuno obnovlјeni i tuševi i mokri čvorovi.

Na objektu je obnovlјena i krovna konstrukcija površine 1.400 metara kvadratnih. U hali ovog objekta postavlјen je i novi parket površine 1.100 kvadratnih metara koji je lakiran i na kojem su iscrtane linije za rukomet, košarku i druge sportove.

foto: GO Rakovica

Osim toga, postavlјeni su nove klupe i golovi za rukomet, dok je u planu postavlјanje novih elektronskih košarkaških konstrukcija.

U prethodnom periodu na objektu Sportskog centra postavlјena je nova izolacija, čime je pobolјšana energetska efikasnost objekta, što je doprinelo uštedi novca za grejanje, dok je već rekonstruisan deo svlačionica.

Zahvalјujući izvedenim radovima objekat Sportskog centra Rakovica pobolјšao je uslove za osam sportskih klubova koji treniraju u Centru, kao i za veliki broj pojedinaca i ekipa koji zakuplјuju termine. Takođe, objekat Sportskog centra Rakovica koji je već sada domaćin velikog broja međunarodnih turnira, ima uslove da u budućnosti organizuje još veći broj domaćih i međunarodnih turnira.

foto: GO Rakovica

U narednom periodu planirano je da se proširi teretana kao i da se rekonstruiše sala za borilačke sportove, čime će Sportski centar Rakovica dodatno proširiti svoje kapacitete.

Rekonstruisani sportski centar danas su obišli predsednik Nadzornog odbora Javnog preduzeća „Poslovni centar Rakovica“ Milosav Miličković, predsednik Opštine Rakovica Vladan Kocić,, narodna poslanica iz Rakovice Dušica Stojković, direktor JP „Poslovni centar Rakovica“ Miloš Petrović, član Gradskog veća zadužen za sport Filip Marjanović i članovi Veća GO Rakovica Novica Barjaktarović i Miloš Simić.

D.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track