ĐILASU I BASTAĆU SMETA ŠTO JE GRADSKA VLAST ODGOVORNA PREMA GRAĐANIMA! Marjanović: Beograđani neće plaćati ispravljanje nedostataka na kolovozu na Trgu republike
Foto: SNS

reakcija

ĐILASU I BASTAĆU SMETA ŠTO JE GRADSKA VLAST ODGOVORNA PREMA GRAĐANIMA! Marjanović: Beograđani neće plaćati ispravljanje nedostataka na kolovozu na Trgu republike

Beograd -

Zamenik šefa odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Radoslav Marjanović ocenio je da je očigledno da predsedniku opštine Stari grad Marku Bastaću i Draganu Đilasu smeta što grad Beograd insistira da se isprave svi nedostaci na kolovozu na Trgu republike i da se to uradi o trošku izvođača radova.

Marjanović smatra da Đilasu i Bastaću to smeta jer se upravo na tom primeru vidi da je gradska vlast predvođena SNS, za razliku do njih, odgovorna prema svakom dinaru grada Beograda i Beograđana.

Navodi da su u vreme Dragana Đilasa dodatni radovi i ispravke samo na mostu na Adi plaćeni 39 miliona evra iz budžeta, a da je Bastać, kako kaže, uspeo da finansijski upropasti SRPC "Milan Gale Muškatirović" napravivši dug od preko 100 miliona dinara, kao i da je iz budžeta opštine potrošio 167 miliona dinara na firme za čišćenje preko kojih, navodi on, plaća odbornike i aktiviste.

SNS će, kaže, nastaviti odgovorno da upravlja novcem građana Beograda i realizuje brojne infrastrukturne projekte.

Bastać je ranije danas zatražio da se građanima obezbedi uvid u knjige nadzora kako bi se "tačno utvrdilo ko je kriv za materijalnu štetu koju trpe na svojim prevoznim sredstvima".

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track