Najnovije vesti

JOŠ JEDAN NAPAD NA VOZAČA GSP: Preprečio put autobusu, pa vozača poprskao suzavcem u oči
Foto: Nebojša Mandić

autobus bio pun putnika

JOŠ JEDAN NAPAD NA VOZAČA GSP: Preprečio put autobusu, pa vozača poprskao suzavcem u oči

Beograd

Saobraćajni sindikat saopštio je danas da se u Ulici Aleksandra Dubčeka dogodio napad na vozača GSP-a na liniji 83 i da je vozač lakše povređen kada ga je vozač putničkog vozila isprskao suzavcem u oči.

Incident se dogodio u 11.05 kada je vozač iz putničkog vozila koji se kretao iz suprotnog smera prešao preko pune linije da bi ušao na parking a zatim je preprečio put autobusu i prišao do vrata da se fizički obračuna sa vozačem autobusa zbog te situacije u saobraćaju.

Sindikat je naveo da je tokom incidenta autobus bio pun putnika i da je vozač doživeo stres zbog napada, a policija obavja uviđaj.

"Saobraćajni sindikat osuđuje ovaj poslednji u nizu svakodnevnih napada i smatra da će se broj fizičkih i verbalnih napada u narednom periodu sve više povećavati zato što niko od nadležnih ne pristupa odgovorno i ne shvata ovaj problem dovoljno ozbiljno. Problem napada na vozače u javnom prevozu može se rešiti kvalitetnim video nadzorom u vozilima, kabinama kao i oštrijom kaznenom politikom prema napadačima", navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/ FOTO: Nebojša Mandić/Ilustracija)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...