Irena Vujović ispratila penzionere sa Savskog venca na  besplatan dvodnevni izlet na Taru
Foto: Opština Savski venac

Irena Vujović ispratila penzionere sa Savskog venca na besplatan dvodnevni izlet na Taru

Beograd -

Još sto penzionera sa Savkog venca jutros je u organizaciji opštine otišlo na besplatan dvodnevni izlet na Taru, a ispratila ih je predsednica Irena Vujović.

Poželevši seniorima srećan put i lep provod na jednoj od najlepših planina Srbije, predsednica je poručila da briga o najstarijim sugrađanima ostaje jedan od prioriteta opštine Savski venac i najavila nastavak organizovanja besplatnih izleta, kao i brojnih drugih besplatnih programa za najstarije u narednom periodu. -Izleti su najpopularniji od svih besplatnih programa koje organizujemo. Osim Tare, naši najstariji sugrađani obilazili su i Vrnjačku Banju, Zlatibor, Avalu, Кosmaj, zatim manastire Кaona, Pokajnica i Кoporin- navela je Vujović i dodala da će se dvodnevni izleti na Taru koji su počeli u novembru, nastaviti do Nove godine i da je još malo mesta ostalo, stoga je pozvala penzionere sa Savskog venca da se što pre prijave.

foto: Opština Savski venac

Prijave za izlete se vrše radnim danima od 8 do 15 časova na broj telefona 011/2061-800 i na imejl: besplatno@savskivenac.rs. Za penzionere na izletu je obezbeđen hotelski smeštaj i hrana, kao i lekarska ekipa u pratnji.

foto: Opština Savski venac

Na Tari ih očekuje bogat sadržaj i brojne aktivnosti, a u povratku će obići i manastir Rača i memorijalni spomen- kompleks Кadinjača.

Foto: Opština Savski venac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja