Oluja odnela krov zgrade u Zemunu

Nevreme

Oluja odnela krov zgrade u Zemunu

Beograd -
Zgrada u Ulici Aleksandra Dubčeka u Zemunu ostala je bez deo krova kada je počela velika oluja u prestonici

BEOGRAD - U Beogradu je nešto posle 18 sati počeo da duva jak vetar, sa kišom i grmljavinom.

Vetar je oduvao pola krova na zgradi u Ulici Aleksandra Dubčeka u Zemunu. A stanovnici zgrade su bili prestravljeni jer su prvo pomislili da je grom udario u zgradu, ali su odmah posle shvatili da su ostali bez krova, saznaje Kurir.

Jedan deo je pao pred sam ulaz, gde na sreću nije bilo nikoga, pa je pukom srećom izbegnuta veća nesreća. Drugi deo limenog krova je ostao da visi sa zgrade, pa su stanari odlučili da ga skinu da ne bi vetar i njega oduvao.

Pre promene vremena Beograđani su spas od tropskih vrućina našli na Adi Ciganliji. Popularno beogradsko more je od ranih sati bilo puno onih koji su pokušali da se sakriju od vrućine.

Prema najavi hidrometeorologa, krajem dana u severnim i zapadnim i tokom noći u centralnim i istočnim krajevima može doći do ređe pojave kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Moguće su i nepogode sa gradom.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i toplo, sa slabom kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom u večernjim satima. Moguće su i nepogode sa gradom, a duvaće slab do umeren južni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće 23, najviša dnevna 37 stepeni Celzijusovih.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track