užas u bloku 28, u bulevaru milutina milankovića

PRVE SLIKE TEŠKE TRAGEDIJE U ZORU U NOVOM BEOGRADU: Među 6 mrtvih majka i sin, 6 povređenih GORELO 7 STANOVA (VIDEO)

Beograd -

Buknulo na 7. spratu u stanu u kojem je živeo jedan stariji čovek, a onda se vatra proširila na osmi, deveti i deseti sprat. Požar gasilo 30 vatrogasaca sa 11 vozila

BEOGRAD - U požaru koji se dogodio rano jutros oko četiri sata ujutru u Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića, u tzv. zgradama televizorkama, stradalo je 6 ljudi pošto je vatra buknula na 7. spratu a onda je zahvatila i stanove na 8. i 9. spratu.

1 / 37 Foto: Nemanja Nikolić

Prema prvim informacijama, stradalo je 6 ljudi, a 6 je povređeno. U jednom stanu nađena su tri, u drugom jedno, a u trećem dva ugljenisana tela. Među njima se majka i sin - zasad se ne zna kojeg su godišta.

Jedna žena je smeštena u bolnicu sa teškim opekotinama. Prava drama odvijala se u ovoj zgradi a požar je gasilo 30 vatrogasaca sa 11 vatrogasnih kola. Povređen je i jedan vatrogasac koji je iznosio staricu iz jednog stana.

Navodno, prvo je buknulo na sedmom spratu u stanu u kojem je živeo jedan stariji čovek, a onda se vatra proširila na osmi, deveti i deseti sprat.

Na lice mesta jutros je došao i zamenik gradonačelnika Goran Vesić koji je izjavio saučešće porodicama i rekao da je reč o teškoj tragediji: "Ne znam šta još treba da nam se desi pogotovo u ovakvom stanju...

Ne pamtim kad je poslednji put bio ovako veliki požar, tragedija sa ovoliko poginulih... Molim vas, sada kada smo svi kod kuća da više obratimo pažnju."

foto: TV Pink Printscreen
foto: Twitter Printscreen

Istraga je u toku, uzroci požara se utvrđuju.

foto: Twitter Printscreen

(Kurir.rs/TV Pink)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track