Najnovije vesti

ZGRADA IZ BEOGRADA U KONKURSU ZA NAJLEPŠE ZDANJE EVROPE! Glasajte za još jednu pobedu Srbije, pogledajte projekat M3!
Foto: Privatna Arhiva

sVAKA ČAST

ZGRADA IZ BEOGRADA U KONKURSU ZA NAJLEPŠE ZDANJE EVROPE! Glasajte za još jednu pobedu Srbije, pogledajte projekat M3!

Beograd
23:40h

M3 Office Space, zgrada smeštena u Beogradu, našla se u samom vrhu takmičenja za najlepšu fasadu Evrope. Zahvaljujući vašem glasu ona može da pobedi!

Takmičenje Life Challenge takmičenje već duži niz godina organizuje izbor za najlepšu fasadu Evrope. Na takmičenju učestvuje 25 zemalja, sa preko 400 projekata, a po prvi put je u finale ušao i objekat iz Srbije!

foto: Privatna Arhiva

Ove godine je učestvovalo 11 srpskih projekata, ali M3 je jedini projekat iz Srbije koji je stigao do finala, odnosno dospeo na listu prvih šest objekata u svojoj kategoriji po izboru članova žirija, koje čine renomirane arhitekte.

Zgrada je akcentovana antracit sivom stolarijom, kao i drvenim žaluzinama od sibirskog ariša.

foto: Privatna Arhiva

Zdanje čiji projekat potpisuje arhitektica Mina Srećo iz beogradskog biroa Mini Studio, je moderan poslovni objekat sa najvećim bazenom na krovu u Beogradu. Smešten u mirnom kraju Voždovca, predstavlja reprezentativno zdanje, koje se već na prvi pogled izdvaja svojom modernom arhitekturom i savremenim dizajnom. Krase je četiri terase orijentisane prema dvorištu, francuski balkoni na frontalnoj strani i krovna terasa koja predstavlja vrhunac hedonizma.

foto: Privatna Arhiva

Zgrada je akcentovana je antracit sivom stolarijom, sa stop sol efektom koji obezbeđuje savršenu dozu privatnosti, fasada je naglašena drvenim žaluzinama od sibirskog ariša, a ulaz zgrade je jasno naznačen trodimenzionalnom nadstrešnicom.

U sklopu Life Challenge 2020 takmičenja, pored izbora žirija, i publika može odabrati svog favorita, a M3 projekat je trenutno drugoplasirani u svojoj kategoriji. Vaš glas na 5-u zvezdicu može da pomogne da M3 projekat pobedi, a to možete učiniti OVDE.

(Kurir.rs)

1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...