Najnovije vesti

NA VOŽDOVCU

PENZIONERI, JAVITE SE AKO VAM TREBA POMOĆ: Ministar Stefanović obišao volontere i poslao poruku (VIDEO)

Beograd

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike MUP-a i volontere koji na Voždovcu donose neophodne namirnice i lekove građanima starijim od 65 godina.

"Hoću da pružim podršku svim ljudima koji su se, kada je ugroženo zdravlje ljudi, prihvatili posla da obilaze domaćinstva kako bi, naravno poštujući mere zaštite koje je propisala Vlada Srbije, pomogli da naši najstariji sugrađani dobiju hranu, vodu, lekove i sve ono što im je potrebno za svakodnevni život", rekao je Stefanović.

On se zahvalio penzionerima što poštuju mere Vlade Srbije i ne izlaze iz svojih domova.

"Želim da se zahvalim našim penzionerima, ljudima koji su izgradili našu zemlju, za sve ono što su učinili za nas. Hoću da im se zahvalim i zato što poštuju sve mere, što pokazuju izuzetnu disciplinu i pomažu da kroz ovu situaciju svi zajedno prođemo što brže", istakao je ministar.

1 / 3 Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Stefanović je pozvao sve starije građane da se jave kol centrima ukoliko im je potrebna bilo kakva pomoć.

"Hvala još jednom svim ljudima koji su se uključili u ovu akciju, hvala ljudima iz Grada Beograda, iz Opštine Voždovac, hvala svima iz volonterskih štabova i Ministarstva unutrašnjih poslova, svima koji ovog trenutka rade, ne pitajući za svoje zdravlje, već su na terenu da bi pomogli ljudima koji disciplinovano poštuju odluke Vlade Republike Srbije", naglasio je Stefanović.

(Kurir.rs/MUP)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...