OTVORENI BAZENI NA TAŠMAJDANU PONOVO RADE: Obavezno pridržavanje svih epidemioloških mera, maksimalno 350 posetilaca
Foto: Youtube Printscreen

Pre ulaska svim kupačima će se meriti temperatura

OTVORENI BAZENI NA TAŠMAJDANU PONOVO RADE: Obavezno pridržavanje svih epidemioloških mera, maksimalno 350 posetilaca

Beograd -

Otvoreni bazeni Sportskog centra (SC) "Tašmajdan" od danas ponovo rade, uz maksimalno 350 posetilaca i uz obavezno pridržavanje svih epidemioloških mera zaštite.

Pre ulaska svim kupačima će se meriti temperatura, redarske službe će ih smeštati na bezbednu udaljenost, a na svakih 15 do 30 minuta biće vršena dezinfekcija prostorija, kaže za Tanjug direktor SC "Tašmajdan" Milan Novović.

Od 10. marta trajala je rekonstrukcija bazena, koja je obuhvatila sanaciju školjke bazena, novo prohromsko korito, te bazen sada ima novo ruho.

Novović navodi da u trenutnim okolnostima epidemije, posetioci imaju obavezu da poštuju sve preporuke nadležnih organa, kao i službenih lica na bazenima.

Sredinom maja ponovo je počeo i rad zatvorenih bazena na Tašmajdanu, uz maksimalno 80 do 100 kupača i uz mere zaštite, a Novović napominje da se za to vreme na bazenima niko nije zarazio koronom.

Kaže da je strogo zabranjeno i spremanje hrane u okviru kompleksa bazena i podvlači da sve mere gradskog Štaba za vanredne situacije moraju biti poštovane.

Radno vreme otvorenih bazena je od 10 do 19 cašova, cena karata je 350 dinara, a prema najavama direktora SC "Tašmajdan" od sledećeg petka bi trebalo da počne i noćno kupanje, od 20 do 23 časa.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track