KAKO JE OVO USPEO! DEKICA (81) NAPRAVIO TOTALNI KOLAPS U BEOGRADU! Policajac ugledavši Obrenovčanina kazao: Opet ti!
Foto: Kurir

Potresen nemilim događajem, napravio I drugi

KAKO JE OVO USPEO! DEKICA (81) NAPRAVIO TOTALNI KOLAPS U BEOGRADU! Policajac ugledavši Obrenovčanina kazao: Opet ti!

Beograd -

Trenutak nepažnje vozača automobila, "pomešan" sa njegovim godinama, bio je dovoljan da tramvaji juče u Beogradu dva sata budu zaustavljeni na Mostu na Adi.

Posle pogrešnog skretanja, oko 10 časova, Jovan K. (81) iz Obrenovca našao se na tramvajskim šinama nasred mosta. Vozio je sa čukaričke strane preko mosta dugog oko kilometar gotovo do novobeogradske strane, kada su točkovi automobila upali u spojnice.

Kako ovaj vremešni gospodin objašnjava, na putu prema Obrenovcu zalutao je u Topčider. U nadi da će se vratiti na željeni pravac, pogrešno je skrenuo u podnožju mosta i našao se na šinama.

- Sve vreme sam mislio da će se negde pojaviti skretanje. A onda nije bilo moguće nazad. Vozio sam sve dok nisam upao u kanal. Automobil je odskočio i tako se zaustavio. Ni sam ne znam šta se dogodilo. Eto, sad mi uzeše i dozvolu - ispričao nam je Jovan K., vidno potresen.

Kazao nam je i da je pre pogrešnog skretanja imao još jednu saobraćajnU nezgodu, kontakt sa drugi vozilom, za koju kaže da nije kriv:

- Potresen tim nemilim događajem, napravio sam drugi.Isti saobraćajac koji je tada intervenisao "dočekao" ga je i na mostu. O tome koliko se policajac iznenadio, svedoče okupljeni vozači tramvaja, jer je policajac ugledavši Obrenovčanina kazao: "Opet ti!"

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja