Poslednje odbrojavanje do Beogradske regate

Poslednje odbrojavanje do Beogradske regate

Beograd -
Cilj ove manifestacije je da animira i pozove građane i goste grada na reke, afirmiše turističku ponudu, ukaže na prirodne lepote Beograda

BEOGRAD - Četvrta Beogradska regata biće održana u nedelju, 12. avgusta, s početkom u 11 sati na Savi, u organizaciji Rafting kluba „Alfa tim”.

Cilj ove manifestacije je da animira i pozove građane i goste grada na reke, afirmiše turističku ponudu, ukaže na prirodne lepote Beograda, promoviše rafting kao sport i omogući druženje beogradskih zaljubljenika u reku Savu.

Start regate nalazi se na Makišu, nedaleko od raskrsnice ulica Bore Stankovića i Makiškog puta, a cilj je na beogradskom kupalištu Ade Ciganlije, neposredno pored kluba „Easy”.

Regata će imati i svoj sportsko-rekreativni deo, koji podrazumeva rafting trku discipline head-to-head i turnir u odbojci na pesku. U takmičenju mogu da učestvuju svi koji to žele.

Organizatori ističu da je broj mesta ograničen i da je potrebno da zainteresovani prijave što pre. Takođe, svi učesnici treba najkasnije u 10 časova da budu na startu regate radi blagovremene registracije i pripreme plovila.

U cilju unapređenja turističke ponude Beograda tokom letnje sezone, Turistička organizacija Beograda podržala je promociju ove manifestacije. Podršku pruža i Sekretarijat za sport grada Beograda, Skupština grada, JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”, JVP „Beogradvode”, kompanije „Frikom” i „Lido”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track