Najnovije vesti

RADOJIČIĆ: Beograd se spremio dobro, 24 kamiona više u odnosu na juče
Foto: Dado Đilas

sneg pravi probleme u podavalskim naseljima

RADOJIČIĆ: Beograd se spremio dobro, 24 kamiona više u odnosu na juče

Beograd

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je jutros da je na ulicama glavnog grada 24 kamiona više nego prethodnog dana koji čiste sneg i da trenutno sve funkcioniše normalno i očekivano na gotovo svim beogradskim područjima.

Sneg, prema njegovim rečima, pravi nešto veće probleme u podavalskim naseljima, Barajevu, na Kosmaju, ali se radi sve na tome da se situacija sanira.

"Dajemo maksimum da grad funkcioniše. Beograd se spremio dobro, posuli smo 1.230 kilograma soli na ulice. Rade i ekipe Gradskog zelenila (350) i Gradske čistoće (450) u dve smene", istakao je Radojičić.

On je dodao da će linije autobusa 407 i 312 saobraćati u skraćenoj maršruti, dok sve ostale funkcionišu redovno.

Upitan za vakcinaciju protiv kovida, u svetlu činjenice da se u javnosti polemiše da li treba svi zdravstveni radnici da se vakcinišu, Radojičić je objasnio da najpre razmišlja kao lekar, a potom kao gradonačelnik i da će se svakako vakcinisati.

"Saosećam sa svim lekarima i zdravstvenim radnicima, modernim herojima današnjice i shvatam koliko je teškog i iscrpljujućeg rada iza njih. Najvažnije je da se oni vakcinišu a onda i svi ostali građani. Ja ću se sigurno vakcinisati jer je to jedini pravi način da pobedimo ovu tešku bolest", zaključio je gradonačelnik.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...