Dečak povređen ispred zoo-vrta
Foto: Kurir

Hitna pomoć

Dečak povređen ispred zoo-vrta

Beograd -
Na manifestaciji "Bir fest" koja se održava na Ušću lekari su obavili 20 intervencija

BEOGRAD - Tokom protekle noći u Beogradu se dogodilo pet saobraćajnih udesa u kojima su najmanje četiri osobe povređene, izjavio je jutros koordinator za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

Na manifestaciji "Bir fest" koja se održava na Ušću lekari su obavili 20 intervencija, a pomoć lekara je najčešće bila potrebna osobama koje su bile alkoholisane i povređene u tučama, rekao je Lutovac.

Hitna pomoć je tokom protekle noći u Beogradu obavila 107 intervencija od kojih 24 na javnom mestu, a pomoć lekara najčešće su tražili astmatičari i srčani bolesnici, precizirao je Lutovac.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio rano jutros oko 03.00 časa na Slanačkom putu kod pumpe, muškarac, motociklista, star oko 42 godine, zadobio je isčašenje ramena i skočnog zgloba i transportovan je u Urgentni centar, kazao je Lutovac.

Oko 02.50 časova dogodio se saobraćajni udes u Kumodraškoj ulici kod broja 352 u kome je muškarac, star oko 25 godina, vozač, zadobio kontuziju grudnog koša i prebačen je u Urgentni centar, naveo je Lutovac.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio sinoć oko 19 časova na glavnom ulazu u Zoološki vrt povređen je šestogodišnji dečak.

Postoji sumnja da je zadobio prelom potkolenice, a polomljen mu je i jedan zub i prevezen je u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj ulici, objasnio je Lutovac.

U saobraćajnom udesu koji se dogodio oko 23 časa na Ugrinovcima automobil je sleteo sa puta i muškarac, star 53 godine, zadobio je kontuziju obe podlaktice, ali je odbio transport u bolnicu, rekao je Lutovac.

Saobraćajni udes se dogodio i oko 19.30 časova u Bulevaru Mihajla Pupina kod "Ušća", ali lekari nisu nikoga zatekli na licu mesta, dodao je Lutovac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track