00:27

Krađa u bloku 37, lopov baca novčanik bez novca

lopovi

UNUK ŽENE ODŽEPARENE U BLOKU 37 ZA KURIR: Moja baka nije jedina kojoj se to desilo, ovo je već 3. slučaj krađe građana! (VIDEO)

Beograd -

Snimak krađe koji se odigrao na Novom Beogradu u Bloku 37, na kome se može videti da su dvojica muškaraca "iskusno" odžeparili stariju gospođu, iznervirao je mnoge.

Naime, lopovi su se prvo ponudili da pomognu baki, a onda joj i ukrali novčanik.

Redakciji Kurira javio se Nikola, inače unuk bake koju su opelješili na Novom Beogradu, a on nam je ispričao kako je tekao kompletan neprijatan događaj.

- Moja baka je bila u Pošti i podizala novac. Verovatno je da su je oni još tu spazili i krenuli ka njoj. Kod sebe je imala nešto više od 10.000 dinara. Njih dvojica su joj prišli i ponudili joj pomoć, tačnije da je otprate do prodavnice - naveo je Nikola.

Kada su stigli, do prodavnice, jedan od njih dvojice, kako se i vidi na snimku, krenuo je ispred bake navodno da joj otvori vrata, dok je drugi stajao iza nje.

džeparenje, Blok 37
foto: Twitter Printscreen

- Jedan joj je prišao sa leđa, a drugi je bio ispred nje i zablokirao joj ulaz. Ona u tom trenutku nije ni primetila šta se dešava. Tada su joj izvukli novčanik iz džepa. Jedan momak je ušao u prodavnicu da navodno kupi cigare, a drugi je odmah pobegao. Moja baka nije ni primetila da joj nema novčanika dok nije krenula da plati račun u prodavnici - rekao nam je Nikola.

Nakon toga, kako se vidi i na najnovijem snimku, muškarac koji je ukrao novčanik izvukao je novac, a isti bacio pored prodavnice.

- Baki su pokušali da pomognu neki momci koji su se našli ispred prodavnice i krenuli su da jure za njima, međutim oni su im pobegli. Novčanik bez novca je našla odmah ispred prodavnice. Ovo nije prvi slučaj ovakve krađe. Ovo je slučaj već 3 krađe ispred iste prodavnice - rekao je Nikola.

Slučaj je prijavljen policiji.

(Kurir.rs/M. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja