Cisterne s vodom na još tri lokacije u Beogradu

talas vreline

Cisterne s vodom na još tri lokacije u Beogradu

Beograd -
Cisterne sa pijaćom vodom postavljene su od 12 do 18 sati na još tri lokacije eleznička stanica (kod taksi stanice), plato na ulasku u Beogradski sajam i ispred Opštine Novi Beograd

BEOGRAD - Zbog izuzetno visokih temperatura vazduha najavljenih za naredne dane, JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" postavilo je na još tri lokacije u centru Beograda cisterne sa pijaćom vodom kako bi pomoglo što većem broju sugrađana da lakše podnesu velike vrućine.

Kako je saopštio JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", cisterne sa pijaćom vodom postavljene su od 12 do 18 sati na lokacijama Trg Republike, Zeleni venac, Slavija, kao i na tri dodatne lokacije - Železnička stanica (kod taksi stanice), plato na ulasku u Beogradski sajam i ispred Opštine Novi Beograd.

Pitka voda na šest veoma prometnih mesta u prestonici namenjena je svim sugrađanima za piće, osvežavanje i rashlađivanje.

Prisustvo cisterni naročito će biti značajno i korisno za mališane i najstarije osobe koji najteže podnose vrućinu.

S obzirom da se dežurstvo cisterni sa pijaćom vodom pokazalo kao izuzetno korisno za veliki broj građana, Beogradski vodovod će nastaviti sa ovakvom praksom sve do kraja leta.

Cisterne će i nadalje biti postavljane na javnim mestima u danima sa tropskim temperaturama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track