VESIĆ O TRAGEDIJI PORODICE VOZAČA HITNE: Beograd pomaže Mariji i Lazaru čiji su članovi porodice preminuli od korone
Foto: Zorana Jevtić

zamenik gradonačelnika beograda

VESIĆ O TRAGEDIJI PORODICE VOZAČA HITNE: Beograd pomaže Mariji i Lazaru čiji su članovi porodice preminuli od korone

Beograd -

BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je na svom Fejsbuk profilu da će Grad Beograd obezbediti pomoć Mariji i Lazaru čiji su članovi porodice preminuli od virusa korona.

– Pogodila me je vest da su naši sugrađani Marija i Lazar izgubili deku koji je četvrti član njihove porodice koga je odnela korona. Marija i Lazar su sada sami, a njihova porodica smo mi, Beograđanke i Beograđani – navodi se u objavi.

Prema njegovim rečima, Gradska opština Zemun obezbedila je juče pomoć za Mariju i Lazara, a Gradski centar za socijalni rad sprovešće sve zakonom predviđene postupke od dobijanja starateljstva za Mariju do obezbeđivanja jednokratne i svake druge kontinuirane pomoći koja im pripada.

– Narednih dana sastaću se sa Marijom i Lazarom kojima će Grad obezbediti i dodatnu pomoć preko Fondacije za decu i mlade Beograda. Grad Beograd će pomagati Mariju i Lazara kako bi imali normalno odrastanje kao i svi drugi mladi ljudi u našem gradu. Sada smo mi porodica Marije i Lazara. Oni nikada neće biti sami – navodi se u objavi Gorana Vesića.

Kurir.rs/Beoinfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track