KORONA UNIŠTILA PORODICU VOZAČA HITNE POMOĆI! Ostala samo deca! Mariji i Lazaru umro i deka, ON JE PETI PREMINULI U FAMILIJI
Dejan je bio vozač Hitne pomoći, Foto: Marina Lopičić, Printscreen

TUGA DO NEBA

KORONA UNIŠTILA PORODICU VOZAČA HITNE POMOĆI! Ostala samo deca! Mariji i Lazaru umro i deka, ON JE PETI PREMINULI U FAMILIJI

Društvo -

Pet članova porodice Dejana Miloševića, vozača Hitne pomoći, ubio je koronavirus, a poslednji je najstariji član, deka Dragoslav, za kog se mislilo da se oporavio

Od porodice Dejana Miloševića, vozača Hitne pomoći, ostala su samo deca jer je sve članove porodice ubila korona, a poslednji je preminuo Dragoslav, Dejanov otac.

Tako je od korone umrlo od Miloševića čak njih petoro, a sami su ostali školarac Lazar (15) i studentkinja Marija (20), koja je za Kurir kratko potvrdila smrt svog deke.

Najpre su u mesec dana preminuli Dejan, njegova supruga, majka i baba. Sada je preminuo i deka Dragoslav, koji je isprva takođe bio hospitalizovan, pa pušten na kućno lečenje, da bi se situacija naglo pogoršala, te je preminuo.

Marija je student druge godine Medicinskog fakulteta, dok je Lazar učenik Zemunske gimnazije. Šesnaestogodišnjak je takođe hospitalizovan na pedijatriji "Mišovića" istog dana kada je ostao bez majke. Uspeo je da se izvuče iz kandži bolest, a danas je sam sa svojom starijom sestrom.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ranije je, kad je čuo za ovu jezivu tragediju, obećao je da će im grad pomoći, da će dobiti dovoljno novca da mogu da žive, kao i da će dobiti i stipendije za školovanje.

On je pozvao sve ljudi koji mogu i žele da nastave da im pomažu.

Ukoliko želite da pomognete, to možete učiniti donacijom na račun Marije Milošević:

Dinarski račun 250107004457150085

Devizni račun 250155001453121026

Kurir.rs / Suzana Trajković

Bonus video:

01:33

PLJUŠTE KAZNE! Neodgovorni će morati da plate 5.000 dinara za nenošenje maske u prevozu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track