NA ČITULJI ZA DEJANA 3 IMENA, SVE OSTALE UZELA KORONA Potresan ispraćaj vozača Hitne iz Beograda, virus mu uzeo ženu, majku i babu
Foto: Marina Lopičić, Printscreen

Za mesec dana preminula 4 člana porodice Milošević iz Zemuna

NA ČITULJI ZA DEJANA 3 IMENA, SVE OSTALE UZELA KORONA Potresan ispraćaj vozača Hitne iz Beograda, virus mu uzeo ženu, majku i babu

Društvo -

Potresno: Na umrlici tri imena - sinčić, ćerka i otac Dragoslav koji ostade da se brine o dvoje unuka

BEOGRAD - Na ulaznim vratima Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć istaknuta je čitulja za Dejana Miloševića. U potpisu čitulje potresno stoje samo tri imena - sin Lazar, ćerka Marija i otac Dragoslav.

Ostale članove Dejanove porodice odnela je korona, u svega mesec dana preminule su Dejanova supruga, majka i baba. Preminuli Milošević bio je dugogodišnji radnik beogradske Hitne pomoći, pišu Novosti.

Na društvenim mrežama kolege preminulog vozača Hitne oprostile su se od njega rečima: "Otišao je da pegla nebeski asfalt i stigne tamo gde samo vozači Hitne moraju".

Šesnaestogodišnji dečak, sin preminulog vozača Hitne pomoći otpušten je u dobrom stanju pre pet dana sa bolničkog lečenja - potvrdila je za Novosti dr Olivera Ostojić, načelnik dečje klinike KBC "Dragiša Mišović".

Reč je o sinu Dejana Miloševića (46), čija smrt je četvrta ovog meseca u njegovoj porodici.

Sudbina Miloševića iz Zemuna potresla je Srbiju. Od kovida je u sredu preminuo dečakov otac Dejan, koji se lečio u KBC "Zvezdara". Prethodno je, u razmaku od svega mesec dana, posledicama korone podlegla i dečakova majka, baba - majka njegovog oca Dejana - i prababa. Na bolničkom lečenju je navodno i vozačev otac, deda dečaka, koji se, srećom, oporavio od bolesti.

Hitna pomoć
foto: Kurir/T.I.

Šesnaestogodišnjak je hospitalizovan na pedijatriji "Mišovića" istog dana kada je ostao bez majke, koja je izgubila borbu sa koronom.

Preminuli Dejan Milošević, koji je bio dugogodišnji radnik beogradske Hitne pomoći i njegova supruga, iza sebe su ostavili i ćerku studentkinju. Teška sudbina ove porodice izazvala je talas saučešća zaposlenih u ovoj službi koji su se opraštali od preminulih članova porodice preko društvenih mreža.

- Vest o tragediji Miloševića nas je istinski šokirala. Dejan je bio omiljeni kolega, a u radnom veku prevezao je nebrojeno teških bolesnika. Po dobrom će da ga pamte i desetine pacijenata koje je gotovo svakodnevno vozio na dijalizu - rekao nam je jedan od njegovih kolega iz Hitne.

Među komentarima na vest o tragediji njihovi poznanici naveli su da je reč o izuzetnim ljudima, koji su se zlom srećom našli u vrtlogu bolesti. Najviše emocija izazvale su sudbine dvoje dece koja su ostala bez najbližih.

Kurir.rs/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track