AERODROM RADI NESMETANO: Uprkos snegu vazdušni saobraćaj nije stao, putnici da prate informacije i da dođu znatno pre leta
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

saopštenje

AERODROM RADI NESMETANO: Uprkos snegu vazdušni saobraćaj nije stao, putnici da prate informacije i da dođu znatno pre leta

Beograd -

BEOGRAD - Beogradski Aerodrom Nikola Tesla neprekidno je otvoren za avio-saobraćaj, uprkos snegu koji od jutros neprestano pada, saopštila je danas uprava Aerodroma savetujući putnike da zbog vremenskih neprilika i otežanog drumskog saobraćaja krenu ka aerodromu znatno ranije pre svoh leta.

Zimski štab i operativne službe beogradskog aerodroma angažovane su maksimalno i u punom kapacitetu kako bi se omogućio bezbedan avio-saobraćaj i izbegla odlaganja letova, navedeno je u saopštenju.

Poletno-sletna staza i manevarske površine normalno funkcionišu, a uslovi kočenja na pisti redovno se proveravaju, kako bi bilo omogućeno bezbedno sletanje i poletanje vazduhoplova.

Uprava Aerodroma apeluje da putnici prate informacije o svojim letovima zbog činjenice da je tokom dana nekoliko poletanja kasnilo, a nekoliko letova je otkazano.

Sve informacije o redu letenja putnicima su dostupne na internet prezentaciji www.beg.aero, u Službi informacija na broju 209-4444, kao i u izabranoj avio-kompaniji.

(Kurir.rs/FoNet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track