ŠTA SE DEŠAVA SA LJUDIMA U BEOGRADU?! Mladić iz čista mira nasrnuo na devojke u automobilu, lupao po haubi i urlao (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

INCIDENT na ZVEZDARI

ŠTA SE DEŠAVA SA LJUDIMA U BEOGRADU?! Mladić iz čista mira nasrnuo na devojke u automobilu, lupao po haubi i urlao (VIDEO)

Beograd -

U ulici Milana Rakića u Beogradu večeras oko 18 časova dogodio se neobičan incident u kom je zasad nepoznati mladić, prema rečima očevidaca, iz čista mira na pešačkom prelazu nasrnuo na dve devojke koje su bile u automobilu.

On je, kako je objavljeno na Instagram stranici moj_beo_grad, počeo da ih psuje i da udara u automobil koji je tom prilikom oštetio.

Mladić, napad, Beograd, automobil
foto: Printscreen/Instagram

- Stajali smo u koloni na pešačkom prelazu, dva mladića su prelazila, kada je jedan od njih, akter iz video snimka, krenuo da psuje i da nasrće na automobil, iz nepoznatih razloga. Udario je pesnicom po haubi, te napravio manje oštećenje. To nismo uspeli da snimimo, nastavili smo dalje - priča jedna od devojaka koja je bila u kolima.

Ona dodaje da je nasilnik potom potrčao za njima i nastavio čudno da se ponaša.

00:13

Mladić izašao na put i počeo da udara automobil iz čista mira

- Dečko je krenuo da trči za nama, što možete dalje da vidite na snimku. Taj deo smo uspeli da snimimo, iako ne najbolje, te je tada gospodin prekrivao lice i na kraju odustao i otišao. Mislimo da je bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, ali to ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, u kesi je nosio vinjak i kolu. Važno je da napomenem da su u kolima, celo vreme, bile dve devojke, na koje je junak nasrtao - kaže ona.

(Kurir.rs/ Instagram moj_beo_grad)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track