02:11

NOVA OBEĆANJA ZAMENIKA GRADONAČELNIKA Pokretna kancelarija Gorana Vesića sa građanima Lazarevca

objasnio

NOVA OBEĆANJA ZAMENIKA GRADONAČELNIKA Pokretna kancelarija Gorana Vesića sa građanima Lazarevca

Beograd -

Zamenik gradonačelnika, Goran Vesić, danas je u okviru pokretne kancelarije posetio stanovnike Lazarevca iz naselja Stepojevac, i meštane sela Mirosaljci, kao i domaćinstvo Dejana Jovanovića.

Tom prilikom, Goran Vesić, je sa prisutnima razgovarao o tekućim problemima koji im otezavaju svakodnevnicu, kao i o rešenjima koje mogu da pronađu. Govorilo se i o stvarima koje su uradjene od 2014. godine.

“U Stepojevcu smo već 2014/2015 godine uveli vodu. U međuvremenu smo uradili dečije igralište, zatim je urađena kapela na romskom groblju i zavrsen je Dom Kulture.

Dovšsavamo deo u Stepojevcu koji treba da dobije vodu, zatim pocinjemo sa projektom kanalizacije.

Pocela je izgradnja vrtica za sto dvadesetoro dece koji bi trebao biti zavrsem u narednih sto pedeset dana. Vrtic nece biti samo za decu iz Stepojevca vec i za decu iz okolnih sela.

Dogovorili smo se da uradimo pijacu i trotoare koji nedostaju kao i kapelu na groblju. Tako ce Stepojevac biti bolje mesto za zivot svih ljudi.

Sto se tice Mirosavljevca, oko tri hiljade stanovnika ce dobiti vodu i tako cemo rešiti njihov najveci problem. Zavrsavamo i Dom kulture, bice uradjen kruzni tok i decije igraliste. Tako cemo pokazati da nam je svaki deo Beograda jednako vazan”, izjavio je Vesic.

jutarnji
foto: Kurir Televizija

Naime, na kraju dana, Vesić je posetio i domaćinstvo Jovanović, koje se unazad deset godina bavi stocarstvom. Sa domacinom, Dejanom

Jovanovićem, razgovarao je o tome sta može još dodatno da se uradi za naše poljoprivrednike.

Vesić je istakao da je u toku konkurs grada Beograda za poljoprivrednike u vrednosti od dvesta cetrdeset miliona dinara. Ovom prilikom Vesić je pozvao sve poljoprivrednike da se jave, jer je već preko tri hiljade domaćinstava dobilo sredstva za pomoć u poslednjih sedam godina.

Tako iz dana u dan, korak po korak zajednicki radimo, kako bi nas Beograd postao bolje mesto za zivot svih ljudi. Kako bi ljudi dostojno i sa istim kvalitetom ziveli i u Stepojevcu i u Mirosaljci, Cukarici, Terazijama i na svakom drugom delu grada.

Jer svi delovi Beograda su jednaki, samo tako mozemo da pobedjujemo”, izjavio je Vesic.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:28

Goran Vesić saopštio odlične vesti: Za tri godine ovo će biti drugačiji deo grada!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track