MA, KO TE J... KAD DRŽIŠ PSA U RUKAMA: Džumbus u beogradskom parkiću, prvo se pokačili kučići a onda i vlasnice! (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen/Mojbeograd_rezerva

kavga

MA, KO TE J... KAD DRŽIŠ PSA U RUKAMA: Džumbus u beogradskom parkiću, prvo se pokačili kučići a onda i vlasnice! (VIDEO)

Beograd -

BEOGRAD - Psi su nam se pokačili oko ženke. Moj jazavičar je bio na povocu a njen ne. Ja sam počela da povlačim svog psa kako bismo izbegli teže posledice a oko nas je bio čopor drugih pasa..., glasi početak objave na popularnoj beogradskoj Instagram stranici koja je izazvala mnoštvo komentara kao i svaka druga na temu pasa i njihovih vlasnika u glavnom gradu.

VIDEO-SNIMAK DOGAĐAJA IZ PARKIĆA MOŽETE POGLEDATI OVDE

- S obzirom da ja imam jazavičara a gospođa mislim da je rasa bokser, ja sam svog psa uzela u ruke, kako bih izašla iz čopora, jer se njen pas nije povlačio nego nasrtao na nas.

Kad sam svog psa uzela u ruke, njen pas je počeo da skače na mene kako bi ga ugrizao. Ljudi su pokušali da nas odvoje i tek posle par minuta se pojavila gospođa koja je odbijala da stavi svog psa na povodac.

Obrazloženje je bilo da "ja držim psa u rukama i da je normalno da njen pas skače na mene i da je najbolje da spustim svog psa".

pas, svađa, Beograd, parkić, vlasnici pasa, psi
foto: Instagram Printscreen/Mojbeograd_rezerva

Kad sam odbila da spustim psa jer nisam želela da rzikujem da se izujedaju, ona je samo izgovorila "ma ko te j... kad držiš psa u rukama" i otisla na drugu klupu i sela.

Tek kad je došao moj muž, skoro 20 minuta kasnije, ona je stavila svog psa na povodac i otisla iz parka.

park, parkić, psi, pas, vlasnici pasa, svađa, sukob
foto: Instagram Printscreen/Mojbeograd_rezerva

Kurir.rs/Instagram Moj beograd_rezerva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track