JEFTINIJA KAFA NA IBICI NEGO NA ADI CIGANLIJI: Jedan tvit izazvao lavinu komentara TO JE SIGURNO NA MAKIŠU TAMO IDU ONI NAPUCANI
Foto: Ana Paunković, Printscreen/Twitter

beograđani šokirani

JEFTINIJA KAFA NA IBICI NEGO NA ADI CIGANLIJI: Jedan tvit izazvao lavinu komentara TO JE SIGURNO NA MAKIŠU TAMO IDU ONI NAPUCANI

Beograd -

Jedan sugrađnin objavio je na svom Tviter nalogu fotogrfiju kafe sa šlagom, a u opisu napisao da ga je ovaj užitak na Adi Ciganliji koštao 470 dinara.

- Kafa sa šlagom na Ada Ciganliji 470 dinara - napisao je ovaj Tviteraš nakon čega su se zaređali brojni komentari. Račun nije priložio, samo ovu informaciju.

- "Letovanje" na Adi je odavno postalo skuplje nego, recimo, desetak dana u nekom boljem hotelu u Grčkoj. I to sa uplaćenim polupansionom. A ovo povremeno ispijanje kafa sa prijateljima izbije iz džepa nekoliko hiljada po izlasku. Zavisi koliko je nas na kafi ili klopi - navodi se u jednom od komentara.

Mnogi su u komentarima ovu cenu kafe na omiljenom beogradskom izletištu uporedili sa nekim svetski popularnim destinacijama.

- Kafa na Ibici 3 evra ili 360 dinara;

Neki su na osnovu cene kafe zaključili da se lokal u kojem je ovaj Tviteraš popio kafu nalazi sa Makiške strane.

- To je verovatno na Makiškoj strani gde dolaze oni napucani. Na novobeogradskoj strani su mnogo realnije cene. Često sam tamo pa znam - piše u jednom od komentara.

Bilo je i onih koji su ovog tviteraša pozvali da dođe u njihovo mesto koje je 30 kilometara od Beograda, a gde kako pišu, espreso kafa košta svega 100 dinara.

- Dve kafe 940 dinara. Dođi kod mene, isto reka od Beograda 30 kilometara. I pićeš espreso za 100 dinara i mnogooo lepše mesto i pogled - navodi se u komentaru.

Bilo je i onih koji su se pitali zašto je uopšte poručio tu kafu, ali i onih koji su ga posavetovali da sledeći put ponese kafu u termosu i da će tako proći najjeftinije.

- Dok ima onih koji je piju i tu cenu plaćaju biće i gostiju - zaključio je jedan tviteraš.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track