EVO KAKO PREVOZOM DA DOĐETE DO AERODROMA U BATAJNICI: Danas je velika vežba Štit 2022, uvode se dve nove linije
Foto: Dado Đilas

program počinje u 11 časova

EVO KAKO PREVOZOM DA DOĐETE DO AERODROMA U BATAJNICI: Danas je velika vežba Štit 2022, uvode se dve nove linije

Beograd -

Sekretarijat za javni prevoz grada Beograda je saopštio u petak da će tokom održavanja prikaza sposobnosti Vojske Srbije na Aerodromu „Batajnica" doći do promena u radu i uspostavljanja novih linija javnog prevoza u subotu, 30. aprila, od 8 do 17 časova.

Biće pojačan rad linija 73 (Novi Beograd /Blok 45/ - Batajnica /železnička stanica/), 706 (Zeleni venac - Batajnica) i 706E (Zemun /Kej oslobođenja/ - Aerodrom „Batajnica").

Uspostavljaju se dve nove linije:

- šatl linija 706AM koja će saobraćati na relaciji Batajnica (železnička stanica) - Aerodrom „Batajnica" - parking u zoni preduzeća „Pinoles" (neposredno ispred ulaza u Novu Pazovu) i - šatl linija 706AB koja će saobraćati na relaciji Batajnica - Aerodrom „Batajnica" - parking u zoni preduzeća „Pinoles" (neposredno ispred ulaza u Novu Pazovu), navodi se u saopštenju.

Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije, u saradnji sa Gradom Beogradom, u petak su organizovali prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Štit 2022" na Vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici.

Kapije aerodroma "Pukovnik - pilot Milenko Pavlović" u Batajnici otvaraju se u subotu od 8.30, program počinje u 11 časova, a izloženu vojnu tehniku posetioci će moći da razgledaju do 15 časova.

Očekuje se učešće desetina letelica, kao i više od 300 borbenih sredstava naoružanja i vojne opreme.

(Kurir.rs/Sekretarijat za javni prevoz grada Beograda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track