01:48

GOMILA ĐUBRETA NA KOŠUTNJAKU POSLE URANKA Dan posle praznika ružne slike iz Beograda

KOŠUTNJAK PREPLAVLJEN SMEĆEM Prvomajci posle uranka ostavili đubre za sobom KOMUNALNE SLUŽBE OD JUTROS NE STAJU SA ČIŠĆENJEM

Beograd -

Proslava Prvog maja ni ove godine nije mogla da prođe bez tradicionalnog uranka.

Po pravilu, jedna od omiljenijih lokacija Beograđana za roštiljanje je Košutnjak, koga stanovnici glavnog grada neformalno nazivaju plućima Beograda,

Pitanje je koliko će se taj nadimak zadržati ukoliko se nastavi s praksom koja nije izostala ni ove godine. Reč je o gomili đubreta koji su neodgovorni pojedinci ostavili za sobom u Košutnjaku.

03:22

Kako je protekao prvomajski uranak na Košutnjaku

Novinarka Kurira Nevena Topličić javila se sa lica mesta u emisiji Puls Srbije, a prizori iza nje svedočili su o ružnoj slici Beograda posle praznika.

- Na žalost, svedoci smo velike količine smeća koja se nalazi na Košutnjaku, ali dobra stvar je što smo na putu do ove lokacije primetili veliki broj pripadnika komunalnih službi koji čiste svo ostavljeno đubre, pa se nadamo da će do kraja dana sve biti očišćeno. Ipak, i danas se na Košutnjaku okuplja veliki broj ljudi, pa se nadamo da se neće ponašati kao njihovi sugrađani prethodnog dana - izvestila je Nevena Topličić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track