AUTOMOBIL ZAVRŠIO NA KROVU KOD MOSTARSKE PETLJE: Na ovaj prizor svi su odreagovali isto: Majstore, KAKO SI TO USPEO?! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

NESVAKIDAŠNJI PRIZOR

AUTOMOBIL ZAVRŠIO NA KROVU KOD MOSTARSKE PETLJE: Na ovaj prizor svi su odreagovali isto: Majstore, KAKO SI TO USPEO?! (VIDEO)

Beograd -

Na društvenim mrežama osvanuo je nesvakidašnji prizor sa beogradskih ulica, usnimljen je automobil koji se prevrnuo na krov kod Mostarske petlje, i to na razdelnom ostrvu.

Nije poznato da li je u ovoj neobičnoj saobraćajnoj nezgodi učestvovalo drugo vozilo niti da li je neko povređen.

Na snimku se vidi da je crveni automobil završio na krovu na ostrvu koje deli saobraćajne trake, a nedaleko od njega je i stub koji je izvaljen iz zemlje.

00:06

Automobil prevrnut na krov, Mostarska petlja

Da li je vozač samo izgubio kontrolu nad vozilom i naleteo na znak, pa se potom prevrnuo ili je nešto sasvim drugo uzrok ove vratolomije ostaje da se nagađa.

Ovaj prizor je izazvao dosta pažnje na Instagram stranici serbialive_beograd gde je objavljen, a nisu izostali ni šaljivi komentari pratilaca poput "Rekli mu da se okrene kod Gazele i...on ga okrenuo...na krov", "Trese pepeljaru", "E, ovo je već umetnost", "Kako to, brate moj, kako to j...te?" i drugi.

(Kurir.rs/ Instagram serbialive_beograd)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track