DECA VRIŠTE I GLEDAJU KRVNIČKU TUČU! Dvojica se potukla na Karaburmi u PO BELA DANA! Čuje se briga me za decu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Instagram/moj_beograd_rezerva

verbalna rasprava pa fizički obračun

DECA VRIŠTE I GLEDAJU KRVNIČKU TUČU! Dvojica se potukla na Karaburmi u PO BELA DANA! Čuje se briga me za decu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Beograd -

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak tuče koja se odigrala pred decom usred bela dana na Karaburmi.

Naime, kako je objavljeno na Instagramu na stranici "Moj Beograd rezerva", na snimku se vide četvorica muškarca i jedna žena kako se raspravljaju, a pored njih je i dečak koji se igra sa loptom.

Pre nego što je došlo do fizičkog obračuna palo je nekoliko ružnih reči i psovki, a onda je sve kulminiralo.

00:37

Tuča na Karaburmi

"Briga me i za decu i za sve", čuje se na samom početku snimka, potom isti krupniji muškarac izgovara i rečenicu "Dok nije došao p***r da me z******a", a onda mu drugi muškarac prilazi unoseći mu se u lice s rečenicom "Ko je p***r?", na šta mu ovaj odgovara "Ti si".

Nakon verbalne rasprave usledio je i fizički obračun.

Pvo je krupniji muškarac u braon majici prislonio uz ogradu mlađeg muškarca i počeo da ga udara nogom u međunožje, a onda mu je ovaj uzvratio pesnicama u glavu.

Ostali su pokušali da ih razdvoje, a jednom momentu vidi se kako prilazi dečak sa loptom, prilično uplašen i zbunjen, a zaitm se čuje dečji glas koji viče "Alo debilu", a potom i vriska druge dece.

U svađu se na kraju umešala i žena koja je rekla "A šta si ti njemu pre toga rekao" pokušavajući da opravda muškarca koji je započeo tuču.

Šta je tačno prethodilo ovom ružnom i nedopustivom događaju nije poznato. U opisu objave piše da se sve odigralo na Karaburmi.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja