NA MESTU ČUVENE KAFANE 9 LUX SPRATOVA S POGLEDOM NA STARI DVOR I SKUPŠTINU: Ovako sad izgledaju Tri lista duvana (FOTO)
Foto: Facebook Printscreen

Najzad završena decenijska gradnja u strogom centru beograda

NA MESTU ČUVENE KAFANE 9 LUX SPRATOVA S POGLEDOM NA STARI DVOR I SKUPŠTINU: Ovako sad izgledaju Tri lista duvana (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - Izgradnja poslovnog objekta “Tri lista duvana” konačno je završena ovog leta, a zakupci se polako useljavaju u ekskluzivno zdanje na uglu Ulice kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra.

Moderni i fleksibilni kancelarijski prostor opslužuje dvospratna podzemna garaža, a u prizemlju objekta nalazi se nekoliko komercijalnih lokala sa prilazom sa ulice. Zgrada ima 9 spratova sa oko 8.300 m2 korisnog prostora i ekskluzivan panoramski pogled na niz istorijskih zdanja u najbližem krugu, uključujući Stari i Novi dvor, Narodnu skupštinu, Glavnu poštu itd.

Tri lista duvana
foto: Instagram Printscreen/Beobuild

Moderni objekat dobio je naziv po poznatoj beogradskoj kafani koja se nekada nalazila na ovom mestu, a radovi koji su obustavljeni 2010. ponovo su pokrenuti sredinom prošle godine, objavio je Beo build na svojoj Instagram stranici.

Kompletirani su svi fini zanatski radovi na unutrašnjosti objekta, a budući korisnici već prilagođavaju prostor svojim potrebama. Vertikalnu komunikaciju obezbeđuju tri lifta, a u okviru svakog sprata nalaze se zajedničke sanitarne prostorije.

Sa zadnje strane objekta nalazi se glavni ulaz u podzemnu garažu, a kolski pristup regulisan je preko bočne Lazarevićeve ulice, kod Hotela Excelsior.

Za parkiranje su dostupna 42 garažna parking mesta u podzemnoj garaži kao i 17 mesta na spoljnom parkingu. U okviru unutrašnjeg dvorišta se nalazi i ušuškana bašta za odmor i relaksaciju zaposlenih. Beo build podseća da je investitor objekta MPC Properties, jedna od najvećih regionalnih kompanija za razvoj i upravljanje nekretninama, a arhitektonsko rešenje je delo arhitekte Svetislava Ličine prema prvonagrađenom radu sa konkursa iz 1990. godine.

Kurir.rs/Instagram Beo build

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja