Predstavljamo vam novu generaciju Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 telefona
Foto: Promo

Predstavljamo vam novu generaciju Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 telefona

Vesti -

Samsung pomera granice inovacija pametnih telefona sa četvrtom generacijom sklopivih modela koji pružaju unapređenu produktivnost, mogućnosti prilagođavanja ličnim sklonostima i iskustvo FlexCam kamere tako da ćete moći da pravite sadržaj bez upotrebu ruku, štaviše FlexCam možete koristiti i za reels-ove i story-ije na Instagramu. Ovom prilikom ponosno vam predstavljamo novu generaciju Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4.

Samsung Galaxy Z Fold4

Galaxy Z Fold4 rezultat je stalnih inovacija u oblasti pametnih telefona i najmoćniji uređaj do sada. Kombinuje Samsung ekspertizu u mobilnoj tehnologiji i predstavlja uređaj sa povećanom funkcionalnošću, bilo da je otvoren, zatvoren ili u Flex režimu rada. Ključni element Samsung sklopivih uređaja je i ultra tanko staklo, zaštićeni materijal koji se može sklopiti stotine hiljada puta, a da pritom zadrži svoju izdržljivost i snagu.

Multitasking - standard modernog sveta

Obavljanje više stvari istovremeno na Z Fold4 je lakše nego ikada, tako da možete uraditi više toga dok ste u pokretu. Novi taskbar je podržan samo na glavnom ekranu, a pruža raspored sličan onom na računaru i nudi pristup vašim omiljenim i nedavno korišćenim aplikacijama.

Samsung partnerstva sa kompanijama Google i Microsoft podižu lestvicu kad je u pitanju obavljanje više stvari istovremeno. Google aplikacije, uključujući Chrome i Gmail, sada podržavaju prevuci-i-pusti funkciju, što korisnicima omogućava da brzo kopiraju i lepe linkove, fotografije i drugo, iz jedne aplikacije u drugu. Uz Google Meet, imate opciju da se povežete sa više ljudi i uživate u zajedničkim virtuelnim aktivnostima, uključujući zajedničko gledanje sadržaja na Jutjubu ili igranje video-igrica preko video poziva, kao i opcija sharescreen preko popularne aplikacije Discord. Microsoftov kompletan Office paket i Outlook koriste prednosti sklopivog displeja i pružaju više informacija na ekranu i brže načine interakcije sa sadržajem. Iskustvo obavljanja više stvari istovremeno je upotpunjeno S Pen olovkom, koja omogućava crtanje u pokretu i pravljenje beleški sa pojednostavljenim skladištenjem unutar stojećeg poklopca sa futrolom za olovku.

Kamera koja ostavlja bez daha

Galaxy Z Fold4 pravi fenomenalne fotografije i video snimke sa unapređenim 50MP širokim sočivom i 30x Space Zoom sočivom. Raznovrsni režimi rada kamere, uključujući veću mapu zumiranja aktiviranu u Capture View režimu, dupli pregled i selfi zadnjom kamerom su posebno napravljeni da bi se iskoristio jedinstveni hardverski dizajn za veću fleksibilnost korišćenja kamere. Takođe, sa većom veličinom piksela, 23 odsto jačim senzorom i unapređenom snagom obrade, možete praviti jasne slike čak i noću.

Samsung Galaxy Z Flip4 – funkcionalnost i dizajn

Simpatični i kompaktni dizajn u obliku školjke, sa Infinity Flex ekranom veličine 2640x1080, 22:9. Sa tanjom šarkom, ispravljenim ivicama, kontrastnim mutnim staklom na zadnjoj strani i sjajnim metalnim okvirima, ovo je najprefinjeniji Samsung dizajn do sada. Vama prepuštamo da prilagodite Galaxy Z Flip4 sa Galaxy Themes, i na spoljašnjem ekran i na glavnom ekranu, kako bi svoj stil upotpunili prilagođenim fontovima, ikonicama i dizajnima. Štaviše, možete kreirati sopstveni spoljašnji ekran zahvaljujući novim dizajnima sata i pozadina u različitim formatima kao što su slike, GIF-ovi, a čak i video. Osim navedenog, Flip4 sadrži 8GB RAM sa 256GB internim prostorom za skladištenje vašeg sadržaja.

Ne treba vam fotograf, tu je Quick Shot

Sada uz Galaxy Z Flip4 možete da pravite kvalitetne „selfije“ direktno sa spoljašnjeg ekrana korišćenjem glavne kamere sa unapređenom Quick Shot funkcijom, kao i FlexCam koji je optimizovan za najpopularnije mreže kao što su Instagram, Whatsapp i Facebook. Počnite snimanje videa u Quick Shot režimu rada a potom pređite na Flex režim da biste nastavili da snimate bez korišćenja ruku, pri čemu se video ne prekida – što je idealno za autore sadržaja i vlogere. Tako da sada možete da pravite selfije u formatu portreta i pregledate ih u realnim dimenzijama fotografije kada koriste Quick Shot. Z Flip4 napravljen je tako da se zaista koristi bez upotrebe ruku – da se radi još više stvari bez otklapanja telefona.

Cena i promo period

Do 25. avgusta iskoristite pravo na popust u iznosu od 23.000 RSD za Z Fold4, odnosno 17.000 RSD za Z Flip4. Takođe, Samsung nudi mogućnost otkupa vašeg starog mobilnog telefon, prema otkupnoj vrednosti. Detaljne informacije u vezi sa otkupom možeš da pronađeš putem sledećeg linka.

Samsung tim je mislio i na fizičku zaštitu vašeg uređaja. Zaštita unutrašnjeg ekrana pokriva prvu po redu prouzrokovanu štetu u periodu od godinu dana. Kako biste ostvarili pravo na zaštitu potrebno je da registraciju sprovedete u roku od 14 dana od prijema kupljenog uređaja, dok je u postupku registracije kupovine potrebno da dostavite dokaz o kupovini uređaja u periodu pretprodaje.

1 / 5 Foto: Promo

Više informacija o uređaju možete pronaći na linkovima:

Galaxy Z Flip4: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-flip4/?page=home

Galaxy Z Fold4: https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-z-fold4/

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja