VODA DO KOLENA U MLADENOVCU: Pogledajte nestvarnu scenu nakon snažnog nevremena STAO ČOVEK I NE ZNA NI NA KOJU STRANU DA KRENE
Foto: Printscreen/Instagram 192_rs

neverica

VODA DO KOLENA U MLADENOVCU: Pogledajte nestvarnu scenu nakon snažnog nevremena STAO ČOVEK I NE ZNA NI NA KOJU STRANU DA KRENE

Beograd -

Snažno nevreme zahvatio je rano jutros šire područje Beograda.

Za nekoliko sati pala je velika količina vode koja je izazvala probleme u mnogim delovima grada. Na društvenim mrežama objavljen je snimak koji je nastao na jednom parkingu u Mladenovcu.

Na snimku se vidi da se vozila jedva probijaju kroz bujicu, ali i jedan čovek koji se bukvalno nalazi do kolena u vodi neznajući na koju stranu da krene.

- Ovde je uvek ovako... Čak i kad padne neka kišica, a kamoli ovaj pljusak.. Još gore je to što svi znaju godinama za ovaj problem i niko ga ne rešava. Valjda niko nije nadležan - napisao je jedan korisnik.

Meteorolozi RHMZ-a upozorili su danas na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i veliku količinu padavina.

- Na području Srbije očekuju se intenzivniji plјuskovi sa grmlјavinom uz količinu padavina od 20 do 50 mm. Lokalno i više - navodi se na sajtu RHMZ-a.

Meteorolog Marko Čubrilo najavio je da se od srede očekujepostepeni prestanak padavina i toplije vreme.

Čubrilo prognozira da će drugi deo sedmice i prvi deo sledeće nedelje biti sunčaniji i topliji uz ređu pojavu pljuskova dok je oko 31. avgusta moguće novo osveženje uz padavine. Navodi i da proračun po pitanju količine padavina za period do kraja septembra ima padavinski suficit i do 175 odsto iznad proseka.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track