Najnovije vesti

ŠAPIĆ I ĐORĐEVIĆ: Omogućiti preuzimanje poreskih rešenja u poštama
Foto: Pošta Igor Đukanović

ŠAPIĆ I ĐORĐEVIĆ: Omogućiti preuzimanje poreskih rešenja u poštama

Beograd

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević i gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić, razgovarali su danas o povezivanju poreske administracije Beograda sa Poštom.

To bi se postiglo kreiranjem nove usluge koja bi za poreske obveznike, fizička lica, omogućila besplatno preuzimanje kopije rešenja o utvrđenom porezu na imovinu na šalterima pošta na celoj teritoriji grada, saopštilo je to preduzeće.

Aleksandar Šapić, Zoran Đorđević
foto: Pošta Igor Đukanović

Đorđević i Šapić zaključili su da bi bilo korisno za građane Beograda da se ova usluga uspostavi, s obzirom da je najviše poreskih obveznika upravo u Beogradu, i rekli da će se založiti da se ta usluga omogući u kratkom roku.

"Pošta Srbije uvek i rado stavlja na raspolaganje najrazvijeniju mrežu svojih poslovnica svim partnerima koji pružaju usluge gradjanima i zajednički rade na unapredjenju ambijenta za njihov svakodnevni život i rad. Zajedno smo na zadatku pružanja ;boljih usluga, koje štede vreme i novac, smanjuju redove i čekanje i olakšavaju izmirenje obaveza", rekao je Đorđević.

Na sastanku su prezentovana najnovija softverska i aplikativna rešenja Pošte Srbije.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja