Na Novosadskom sajmu promocija automobilizma i povezivanje potencijalnih kupaca i prodavaca polovnih vozila
Foto: Novosadski sajam

Danas svečano otvorena ČETVRTA AUTO MOTO BERZA!

Na Novosadskom sajmu promocija automobilizma i povezivanje potencijalnih kupaca i prodavaca polovnih vozila

Vesti -

Na Novosadskom sajmu svečano je otvorena četvrta Auto-moto berza koja će trajati do nedelje 18. septembra. Cilj održavanja ove priredbe je promocija automobilizma i povezivanje potencijalnih kupaca i prodavaca polovnih vozila.

Berzu je svečano otvori pomoćnik direktora Agencije za bezbednost saobraćaja, Slobodan Karličić, koji je rekao da će Agencija uvek podržavati ovakve događaje.

– Biće nam veoma drago da u narednom periodu podržimo ovakve i slične manifestacije, jer je Agencija za bezbednost saobraćaja institucija koja želi da podrži sve one koji imaju dodirne tačke sa vozilima i sa saobraćajem, rekao je Karličić i prisutnima poželeo prijatne trenutke na Novosadskom sajmu.

Predsednik Saveza vozača Vojvodine i organizator Auto moto berze, Marko Topo, se zahvalio na podršci koju je dobio od Grada Novog Sada, gradonačelniku Milošu Vučeviću i članu Gradskog veća za privredu, Miloradu Radojeviću, ali i Novosadskom sajmu kao i svima koji su uzeli učešće u organizovanju događaja.

1 / 4 Foto: Novosadski sajam

– Manifestacija se održava po četvrti put i verujem da ste upoznati sa programom, ali ono što uporno ponavljam je da suština održavanja ove priredbe nije ekonomska ili trgovinska. Ovde je suština u nečemu drugom – socijalnom momentu, gde svi oni koji čine moto svet upravo kroz ovu manifestaciju imaju priliku da se prikažu, predstave ono što rade, čuje se njihov glas, njihovi problemi, njihovi projekti i zbog toga je ideja Auto moto berze specifična, rekao je Topo i najavio u naredna dva dana ozbiljan Truck Show i Drift program uz najpoznatije drift vozače.

– Čim se dešava četvrti put to znači da ima svoju težinu i da ima svoju razvojnu komponentu pa smo u tom smislu i pre nekoliko dana sa organizatorima Auto moto berze potpisali ugovor na pet godina, što znači da ovaj događaj ima svoje mesto u našem kalendaru, rekao je generalni direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković.

Cvetković se zahvalio izlagačima i dodao da je ove godine, Berza zauzela impozantan izlagački prostor od 16.000 m², Halu “Master”, Halu 1, Aulu i otvoreni prostor Sajmišta, što je još jedna potvrda da priredba iz godine u godinu privlači sve veći broj izlagača i ljubitelja prevoznih sredstava.

Kapije Novosadskog sajma biće otvorene za publiku u subotu od 10.00 do 20.00 i u nedelju od 10.00 do 18.00 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 250 dinara, a prodaja je organizovana na blagajnama Novosadskog sajma. Organizator Auto moto berze je Savez vozača Vojvodine uz podršku Grada Novog Sada, dok je Novosadski sajam suorganizator manifestacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja