GRAĐANI ZBOG IZLIVANJA FEKALIJA BLOKIRALI ULICU: Sve se sliva do vrtića i kola! Evo šta kažu nadležni o problemu (FOTO, VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

protest u Mirijevu

GRAĐANI ZBOG IZLIVANJA FEKALIJA BLOKIRALI ULICU: Sve se sliva do vrtića i kola! Evo šta kažu nadležni o problemu (FOTO, VIDEO)

Beograd -

Stanari Ulici Jovanke Radaković od broja 37 do broja 39, u beogradskom naselju Mirijevo, danas su blokirali tu ulicu jer mesecima imaju problem sa izlivanjem fekalija na trotoaru i kolovozu.

Besni stanari su na kolovoz stavili kontejnere.

Naime, kako su objasnili za medije fekalije se izlivaju iz cevi koje pripadaju stambenim zgradama u Ulici Nikole Doksata, a ugrađene su kroz zemlju i direktno se sve izliva na trotoar i kolovoz.

Redakciji Kurira građani ove ulice su dostavili fotografije i video-snimak na kome se vidi blokada ulice.

Prekid saobraćaja u Mirijevu
Prekid saobraćaja u Mirijevufoto: Privatna Arhiva

Jedna stanarka kaže da je ovo ogroman problem za sve građane te i da nema rešenja već mesecima.

- U blizini se nalazi vrtić, sve se sliva do vrtića i automobila. Bukvalno se deci i građanima povraća kad prolaze. I vaspitačice su zvale nadležne, ali niko ne može da popravi. Bebina kolica su mi stalno smrdljiva od kanalizacije - kaže nam zabrinuta majka.

Bonus video:

00:12

Blokada ulice Jovanke Radaković na Mirijevu

Druga stanarka kaže za za naš list da je nedavno pisala JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" te i da su joj odgovorili da su više puta izlazili na lokaciju te i da je konstantovano da izlivanje potiče iz nelegalne kanalizacione mreže koja prolazi kroz privatne parcele.

- Vršeni su pokušaji odglušenja sa javne površinekako bi se izašlo u susret građanima i sprečio komunalni problem, ali to nije dalo rezultata. U privatnu parcelu odakle potiče izlivanje nije nam dozvoljen pristup, a prema našim saznanjima u njoj je zabetoniran šaht ove nelegalne kanalizacvione linije - odgovorili su iz JKP-a "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Kurir.rs

Bonus video:

00:25

Protest pijačnih radnika u Takovskoj ulici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track