Održana jubilarna Beogradska rolerijada

manifestacija

Održana jubilarna Beogradska rolerijada

Beograd -
Više od dve hiljade učesnika, u svim starosnim kategorijama, vozilo je na rolerima kroz grad čitav dan promovišući čari sporta koji kao svetski trend sve više postaje popularan i kod nas

BEOGRAD - Petnaesta „Beogradska rolerijada" održana je danas na potezu od Slavije do Etnografskog muzeja, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

Više od dve hiljade učesnika, u svim starosnim kategorijama, vozilo je na rolerima kroz grad čitav dan promovišući čari sporta koji kao svetski trend sve više postaje popularan i kod nas.

Tradicionalno sjajan dan u Beogradu, kako za decu i roditelje-roleroljupce, tako i za ljute profesionalce.

Što je u startu i bila želja te, danas jedne od navoljenijih i najmasovnijih beogradskih sportskih manifestacija. Sedam trka za sve starosne grupe.- Veliki je uspeh 15 godina za redom organizovati ovako veliku manifestaciju.

Grad Beograd je pokrovitelj jako velikog broja manifestacija, ali je uz Maraton ovo jedna od najprepoznatljivijih, veliki broj dece, to je svima nama cilj - istakao je Nemanja Radović, pomoćnik gradskog sekretara za sport i omladinu.

Robert Pristovšek, predsednik Udruženja Beogradska rolerijada rekao je da je svake god sve veći broj zaljubljenika i da su roleri postali jedan pozitivan trend u Beogradu i Srbiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track