SRPKINJA IZDAJE STAN NA PERIFERIJI BEOGRADA ZA 100 EVRA: Neće da poveća kiriju iz JEDNOG razloga! DA LI SAM BUDALA ILI ČOVEK?!
Foto: Shutterstock

iako su kirije skočile do 100 odsto

SRPKINJA IZDAJE STAN NA PERIFERIJI BEOGRADA ZA 100 EVRA: Neće da poveća kiriju iz JEDNOG razloga! DA LI SAM BUDALA ILI ČOVEK?!

Beograd -

Iako su cene kirija skočile od 50 pa čak i do 100 odsto u pojedinim delovima Beograda, ipak i dalje ima onih stanodavaca koji zbog masovnih dolazaka stranaca, a prvenstveno Rusa nisu podigli cene najma.

Takav primer daje i jedna Beograđanka, koja izdaje stan na periferiji prestonice i to za 100 evra!

Ona je u objavi na društvenoj mreži Tviter napisala da iako bi joj 20 evra više preko kirije na mesečnom nivou dosta značilo, ne želi da podigne kiriju jer su joj stanari i prijatelji.

nekretnine, kirije
foto: Shutterstock

- Izdajem stan (sasvim pristojan i ne mali) prijateljima na periferiji za 100 evra. Sramota me je da im dignem kiriju za 20 evra, a realno 20 evra mi je (na kraju meseca) k’o kuća. Da li sam budala ili čovek - napisala je ona u tvitu.

Njen potez je oduševio mnoge tviteraše koji su u komentarima pisali da je pre svega čovek i svi su uglavnom pohvalili njenu objavu.

- Čovek sa velikim Č! Svaka čast - piše u prvom komentaru dok u drugom stoji.

- Čovek. Ali, nađi ipak način da podigneš kiriju.

Mnogi stanodavci su bili saglasni sa tim da dobar stanar vredi više o povećanja kirije za izvesnu sumu novca.

- Dobar stanar vredi vise od 20 evra. Ako čuvaju stan, redovno plaćaju neka ih. Vratiće se to tebi na nekom drugom mestu, jer verujem da imaju više novca možda bi živeli u centru grada - navodi se u komentaru, dok je drugi stanodavac dodao:

- Ista priča, četiri godine izdavao za 100 evra. Sramota me bila da im podignem kiriju bili su korektni i nisu mi pravili probleme.

Neki su je savetovali i da porazgovara sa njima i da zajednički pronađu rešenje.

- Čovek si! I ja sam mojim stanarima rekla da im neću menjati kiriju, jer mislim da je to to nije skroz u redu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track