U ODEĆI VREDNOJ 1.000 € UKRALA SAKSIJU OD 1.000 DINARA: Bizarna krađa na Vračaru, stanari ostali u šoku kad im se obratio upravnik
Foto: Twitter/jamojoblakimam

RASKRINKANA

U ODEĆI VREDNOJ 1.000 € UKRALA SAKSIJU OD 1.000 DINARA: Bizarna krađa na Vračaru, stanari ostali u šoku kad im se obratio upravnik

Beograd -

Stanari jedne zgrade u Beogradu iznenadili su se kada su primetili da im je ukradena jedna ukrasna žardinjera.

Naime, jedna Beograđanka sa Vračara je na društvenoj mreži Tviter podelila poruku i sliku iz stanarske viber grupe, a u kojoj je opisala detalje krađe ukrasne žardinjere. Žena, obučena u dizajnersku odeću, koja vredi više od hiljadu evra, ukrala je žardinjeru sa veštačkim cvećem, koja ne vredi više od dve ili tri hiljade dinara.

Kako je napisala korisnica, ceo slučaj razrešio je upravnik zgrade.

"Komšinica viber: "U petak oko 23:30 ukradena velika ukrasna žardinjera sa kamenjem i veštačkom biljkom, koja stoji ispred naših ulaznih vrata. Upravnik vratio kamere. Ženska osoba, u upadljivom mantilu. Ono što je najgore znala je šifru ulaznih vrata zgrade." Guči mantil, Ag čizme", napisala je ona u opisu tvita.

krađa
foto: Printscreen Twitter

U komentarima korisnici su komentarisali izgled lopova.

"Nikad neću shvatiti šta tera ove domaćice u šlafrok bade mantil haljinama da čerupaju cveće prirodno ili veštačko. Ljudi su nekad pljačkali banke. Lepo izvade pištolje i gansterski odrade pljačku. Ali ove krađe cveća u patofnama su totalno nonsens ludilo. Pukli smo.", napisala je jedna korisnica Tvitera.

Na njen komentar se ponovo oglasila tviterašica koja je pokrenula čitavu priču, ovaj put, opisujući kako je cveće "prošvercovano" kroz lift i zgradu.

"Ma ova neka mlada, fino botoksirana. Ušla, ukrala. izašla. Ovoliku saksiju je prekrila mantilom pre nego što je napustila lift. Show.", napisala je ona.

Na kraju se oglasila i devojka koja je imala sličnu priču, ali ovaj put, umesto saksije radilo se o kraći lukovice lale.

"Moja mama je jedne godine kupila lukovicu crne lale u Holandiji koju je posadila u žardinjeri ispred zgrade. Lala je izrasla u žardinjeri komšijske zgrade. Jedina crna lala u kraju", napisala je ona.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja