BEOGRAD NA VODI GRAD ZA SEBE! KVADRATNI METAR 7.000 EVRA! Tasić: Božanstven pogled JEDAN JE OD RAZLOGA opčinjenosti stranaca
Foto: Kurir Televizija, Shutterstock

nekretnine

BEOGRAD NA VODI GRAD ZA SEBE! KVADRATNI METAR 7.000 EVRA! Tasić: Božanstven pogled JEDAN JE OD RAZLOGA opčinjenosti stranaca

Beograd -

Stanovi za izdavanje za samo nekoliko meseci poskupeli su širom Srbije.

Gde je zabeležen najveći rast cena stanova i da li će se cene vratiti na staro diskutovala je sa voditeljkom Oljom Lazarević, gošća u jutarnjem programu, Davorka Tasić, stručnjak za nekretnine.

- Beograd ima najveći porast cena i Novi Sad, kao i u Boru. To se odnosi na Niš i na Leskovac - rekla je ona.

Prokomentarisala je drastične skokove cena u opštinama koje nisu u samom centru Beograda.

- Dostupnost garaže, spa centrova, tržnih centrova utiču na skokove. VI više ni na obodu ne možete iznajmiti ništa ispod 400 evra - otkrila je Tasić.

05:00

BEOGRAD NA VODI GRAD ZA SEBE! KVADRATNI METAR 7.000 EVRA! Tasić: Božanstveni pogled JEDAN JE OD RAZLOGA kupovine

Sramni navodi iz prethodnog perioda o tome kako su stanodavci izbacivali prethodne stanare ako ne pristanu na veću sumu stanarine, Tasić je kao razlog navela ogroman priliv stranaca.

- Lično smatram da neće više dolaziti do skokova. Doći će do stagnacije ovih jako visokih stanarina. Beograd na vodi - tu su najveće cene stanova, jer imaju božanstven pogled. Kamate su uvećane, ali je potražnja velika - rekla je ona i otkrila da ima zainteresovanih.

Najveći rast cene po kvadratu navela je da je u Beogradu na vodi: - Kvadratni metar je i do 7-8.000 evra!

Celokupan sadržaj pogledajte na Kurir TV.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track