Najnovije vesti

OVAKAV POROĐAJ MLADENOVAC NE PAMTI: Trudnica stigla između 2 smene, beba uveliko krenula, a onda je Nikola skočio da pomogne
Foto: Shutterstock

divno

OVAKAV POROĐAJ MLADENOVAC NE PAMTI: Trudnica stigla između 2 smene, beba uveliko krenula, a onda je Nikola skočio da pomogne

Beograd

Nesvakidašnja scena zabeležena je jutros u Hitnoj pomoći Mladenovac kad je trećerotka dovezena već "otvorena" te do bolnice nije stigla.

- Jutros pre sedam u Hitnu pomoć nam je stigla mlada žena. Imala je prethodno dva porođaja. Kako je porođaj već bio u toku, a ona stigla na prelazu smena, porađale su je i dnevna i noćna smena. Na kraju sam ja izvukao bebu - počinje medicinski tehničar Nikola.

Sve je prošlo u najboljem redu.

- Rodila je devojčicu tešku više od tri kilograma. Prevezene su u Narodni Front gde i sada leže. Svi smo navijali da porođaj što brže i što bolje prođe, a tako je i bilo. Prirodnim tokom se trećerotka porodila. Toliko mi je drago što su obe dobro, a zato i građani opštine Mladenovac imaju nas. Tu smo za građane Srbije i da im uvek pritrčimo u pomoć i pomognemo. Prelep je osećaj poroditi nekoga i videti sreću na licu. Ova scena je i našim ekipama iz obe smene razvukla osmeh. Dugo ćemo pamtiti ovaj dan - završava medicinski tehničar koji se našao da pomogne mladoj majci i njenoj ćerkici i brzo postane heroj u očima mnogih.

(Kurir.rs/Informer/Foto:Ilustracija)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja